Диктатура на дело. Еве за што гласаат македонците.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 23:25
Гледам дека и денеска било јако,иако ова се дешавало 20 метра од кај мене не бев таму поради приватни работи,сега поминав покрај главната се уште е свежо,полиција на секој 10 метра
Legija91
Број на мислења : 1330
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 23:26
Се загриживме, да не те привеле и тебе. ( не дај боже)
______________________ If you're going throw hell, keep going.
Alvar
Број на мислења : 11101
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 23:31
На владиниве медиуми 5 минути за настаниве во Скопје, 20 минути за поплавите во Србије... комплет сосе пресови на нивниот премиер, министрите. Кое е*ење во здрав мозок.
Legija91
Број на мислења : 1330
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 23:39
______________________ If you're going throw hell, keep going.
Alvar
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 23:54
Ова е невидена ТИЊА од портал. Најтрагично е што истава вест ја верглаат сите медиуми одред. Ја гледав на МТВ, на Анал 5, сега иде на Алфа.
Гостин Гостин
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 23:59
Иначе овој убиецов бил од Грчец. А колку што ме држи памтењето години наназад слушам муабети од луѓе дека украдени автомобили, веспи, велосипеди, се крадат од група од Грчец која оперира низ Скопје, и ако сопствениокот на украдената стока сака да ја врати пак, има луѓе од тоа село кои преговараат со сопственикот да им даде одредена сума пари за да му ја донесат украдената стока. А на влезоот од селото имало поставено камери, во случај ако дојде полиција, навремено да ги скријат. Покрај Ѓорчепетровци, на тие криминални групи се изложени и куќите од Крушопек
Alvar
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 00:03
Еве Ѓорчепетровци нека кажат што им викаат од полиција кога ќе се пожалат на Грчевчаниве.
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 00:04
Не дека ќе дојде до толку критична состојба како што кажуваа оваа ама во првиот дел е во право. А и некако ме изненади овој пат, обично често знае да завземе погрешна страна