______________________ "Through discipline comes freedom"
Alvar
Број на мислења : 11101
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 20:34
Ете ја на дело македонската полиција. Нигде ги нема кога треба да заштитат граѓани (освен ако не се шиптари), а први се да малтретираат и тепаат македонци. Ако. "Toute nation a le gouvernement qu'elle mérite" - "Секоја нација ја има власта која ја заслужува"; Joseph de Maistre.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Legija91
Број на мислења : 1330
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 21:22
Сеа му е мајката да пукне.. Клошари едни полоши сте и од шпонците на свој народ ударате, џабе се наредбите ако имавте душа ќе застаневте до народот.. Глодари едни само платата ви е битна да ви се серам на униформата шо ја носете
______________________ If you're going throw hell, keep going.
Legija91
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 21:27
И да си напоменам уште сега пред да ме нападнете. Знам дека ви изгледам како и сите други се силам преку интернет а ме нема во живо. Напротив не се силам, ми дојде паметот.Знам како стои ситуацијата така да нема надеж дека ќе се промени нешто во иднина.
Сега го чекам Момак со нови информации и слики, некој да биде реален барем, а не шител да кажува за пратениците.
Alvar
Број на мислења : 11101
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 21:31
Каде е сега Сокол да иде да смири ситуација... соколи очите да му ги колваат, племето апашко.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Legija91
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 22:21
Браво ‘‘македонијо‘‘ околу 30 уапсени во ѓорче. битно оштетени биле возилата на мвр тоа мора да се земе во предвид, а што тепале деца и жени со пендраци ќе се заташка
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 22:44