| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+18shady3 Wolf beowulf tose JKD Mrshajnoski gladiator_17 Iko alexmkd Генерал assasian Momak od Gjorce РИС Legija91 Smrtnikot Зоран Alvar SIG 22 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 00:05 | |
| - HolyTemple напиша:
- Иначе овој убиецов бил од Грчец. А колку што ме држи памтењето години наназад слушам муабети од луѓе дека украдени автомобили, веспи, велосипеди, се крадат од група од Грчец која оперира низ Скопје, и ако сопствениокот на украдената стока сака да ја врати пак, има луѓе од тоа село кои преговараат со сопственикот да им даде одредена сума пари за да му ја донесат украдената стока. А на влезоот од селото имало поставено камери, во случај ако дојде полиција, навремено да ги скријат. Покрај Ѓорчепетровци, на тие криминални групи се изложени и куќите од Крушопек
Брат од цело скопје,тоа е мафија не видена,полиција таму не влага,крадат кола ја растураат за 24 саат до последен штрав и ја продаваат на делови,или ти вртат они и ти ја препродаваат колата,не видена мафија во последниве 3/4 години... | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 00:09 | |
| Додуша до сега немам слушнато дека крадат и точаци,обично идат на покрупно малце,веспи коли и сл.,особено сега кога им е сезона на моторчиња мама еба*аат низ цело скопје | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 00:12 | |
| Лани работев на еден проект токму во тој регион на падините на Водно, секој ден ги шпартавме со возило Сарај, Грчец, Шишево, Крушопек, Кондово итн... Тоа таму е ничија земја, немаат саглам пат низ село... али имаат џамија со две минариња од мермер и од по 100 метра, во саудиски стил нормално. Секоја куќа со ѕидови од 4-5 метра, пред порти седи копиљана и гледа кој поминува и каде оди. Све што ќе поставевме другиот ден го наоѓавме искршено... видовме невидовме правевме само фотки дека работата е извршена и не вршевме поправки. Племе неуко, неписмени затуцани неандреталци. И некој од нив ќе очекува соживот... бах, тоа треба све да се запали сосе жители у него. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 00:21 | |
| - Alvar напиша:
- Племе неуко, неписмени затуцани неандреталци. И некој од нив ќе очекува соживот... бах, тоа треба све да се запали сосе жители у него.
Потполно се согласувам. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 01:00 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 01:47 | |
| Апсолутно не мислам дека сите Албанци се тепачи, провокатори и убијци. Но ноторен факт е дека досега во сите тепачки, провокатори и тепачи се Албанци. | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 11:46 | |
| Пријателски настроените Албанци, и оние што не се фанатици за голема Албанија се бројат на прсти..
пс. има информации за нови протести денеска или утре ?? ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 12:16 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/5/2014, 14:24 | |