Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+20
glorijamk
Gero
Iko
filip555
kocov
feniks
Wolf
meth
Subzero
Генерал
shady3
AlexGreat
Profesionalec
Makedon
tonin
Momak od Gjorce
Зоран
Волчко
SIG
Alvar
24 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next
АвторПорака
feniks

Број на мислења : 9

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty
ПишувањеПредмет: Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:20

Sto mislite ,koj e motivot za ovie ubistva?
Вратете се на почетокот Go down
Gero

Gero

Број на мислења : 16

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:23

Искрено кажано ама баш ниедна претпоставка не ми паѓа на памет scratch
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:24

Фенкис, претпоставувам по грешка си отворил нова тема, па ќе ја спојам со адекватната. Smile
feniks

ПишувањеПредмет: Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:30

Se izvinuvam,moja greska Smile
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:32

feniks напиша:
Se izvinuvam,moja greska Smile

Уживај се случува.
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:36

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 521635_10150675973158388_299310498387_9611963_1462465563_n

Возилото на олошот . ако се сетите на неоја муцка која го возела возилото јавете на 199.
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:40

Gero напиша:
Искрено кажано ама баш ниедна претпоставка не ми паѓа на памет scratch

Па, имаш повеќе сценарија. Инаку ако има заинтересирани членови јас би сакал да извршиме една „реконструкција„ , сепак не е мала работа ова.

Ако погледнеме од друг агол, ова може да е обид за дестабилизација на Македонија. Према досегашниве докази од истрагата испаѓа дека убијците ја имаат напуштено земјава, или тоа е лажен траг, ќе открие истрагата. Со агресивните ставови на политичариве од соседствово можеш да приметиш дека имаат аспирации кон Македонија, па ништо чудно да е ова фингиран процес. Разочарувааат настапите на „главите„ на државава кои не се онака одлучни како кога беа тепачките низ автобуси..а ова е далеку поозбилна работа. Инаку незнам зошто, но не ја разгледуваме можноста да ова го изведат аматери, кои пробале и успеале да изгледа професионално.
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:44

Osobeno najvite za kompenzacija na ansh grb , ako S kosovo nie Z makedonija.
feniks

ПишувањеПредмет: Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty16/4/2012, 23:46

Nema da uspeat da ja destabiliziraat drzavata uste 10 ubistva da napravat vakvi
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty17/4/2012, 00:00

Се очекуваат уште демонстрации деновиве и тоа бааги поголеми од оваа што беше денес...
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 44 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 44 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог