| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+20glorijamk Gero Iko filip555 kocov feniks Wolf meth Subzero Генерал shady3 AlexGreat Profesionalec Makedon tonin Momak od Gjorce Зоран Волчко SIG Alvar 24 posters |
|
Автор | Порака |
---|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:01 | |
| - feniks напиша:
- Nema da uspeat da ja destabiliziraat drzavata uste 10 ubistva da napravat vakvi
Уххх...не би се сложил колега. Зошто мислиш така? | |
|
| |
Gero
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:06 | |
| - feniks напиша:
- Nema da uspeat da ja destabiliziraat drzavata uste 10 ubistva da napravat vakvi
Феникс друже мислам дека ова е плитко размислување од твоја страна,затоа што ако се случеше нешто во меѓвреме сигурно ќе имаше демонстрации од поголеми размери и сигурно дека ќе имаше некакви последици.А и така ќе започне дестабилизација малку по малку и после ќе се чудиме што се случува.. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:08 | |
| Се што треба да се случува мора да помине низ институциите на системот. Ако треба да се решава убиството, тоа мора да го направи МВР. Ако треба да се војува тоа има кој да го нареди и организира. Во спротивно не ни бега самоуништување ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Gero
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:11 | |
| - Frogfoot напиша:
- Gero напиша:
- Искрено кажано ама баш ниедна претпоставка не ми паѓа на памет
Па, имаш повеќе сценарија. Инаку ако има заинтересирани членови јас би сакал да извршиме една „реконструкција„ , сепак не е мала работа ова.
Ако погледнеме од друг агол, ова може да е обид за дестабилизација на Македонија. Према досегашниве докази од истрагата испаѓа дека убијците ја имаат напуштено земјава, или тоа е лажен траг, ќе открие истрагата. Со агресивните ставови на политичариве од соседствово можеш да приметиш дека имаат аспирации кон Македонија, па ништо чудно да е ова фингиран процес. Разочарувааат настапите на „главите„ на државава кои не се онака одлучни како кога беа тепачките низ автобуси..а ова е далеку поозбилна работа. Инаку незнам зошто, но не ја разгледуваме можноста да ова го изведат аматери, кои пробале и успеале да изгледа професионално. Не верувам дека се професионалци затоа што според МВР на местото на злосторот пронашле "МНОГУ" материјални докази професионалци не би си дозволиле таков да го наречам луксуз.сепак мислам дека нешто тука смрди само што... | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:17 | |
| Геро, не заборавај дека совршено злосторство, односно без трагови, не постои. Не очекувај од МВР да ти кажат со што располагаат...тоа е рамно на самоубиство во истрагава.
Верувам дека имаат некои докази, а ке видиме колку ќе бидат од корист. | |
|
| |
Gero
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:21 | |
| Се сложувам со тебе во целост. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 00:25 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
meth
Број на мислења : 70
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 08:29 | |
| | |
|
| |
glorijamk
Број на мислења : 15
| Предмет: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 08:51 | |
| Кога веке се дискутира на оваа тема,ме интересира една рабора : што треба уште да ни се случи во оваа наша Македонија за народот да превземи нешто конкретно,освен да води долги дебати и да изнесува свои мислења и експертски видувања по фејзбици и форуми? | |
|
| |
glorijamk
Број на мислења : 15
| Предмет: Македонија во Балканскиот вртлог 17/4/2012, 08:52 | |
| - Gero напиша:
- feniks напиша:
Феникс друже мислам дека ова е плитко размислување од твоја страна,затоа што ако се случеше нешто во меѓвреме сигурно ќе имаше демонстрации од поголеми размери и сигурно дека ќе имаше некакви последици.А и така ќе започне дестабилизација малку по малку и после ќе се чудиме што се случува.. Јас се сложувам со колегата Феникс ... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|