| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+20glorijamk Gero Iko filip555 kocov feniks Wolf meth Subzero Генерал shady3 AlexGreat Profesionalec Makedon tonin Momak od Gjorce Зоран Волчко SIG Alvar 24 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 14:17 | |
| Во Норвешка ( Брејкивик како се викаше реши некој проблем или го направи поголем). | |
|
| |
Волчко
Број на мислења : 88
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 16:46 | |
| - Зоран напиша:
- Волчко напиша:
- Годините немат везе со интелигенција на еден човек.
Ова е комплимент или навреда! Не ве доволно познавам вас па за тоа да коментирам само сакав да истакнам дека нема апсолутно никаква врска годинити со интелигенцијата на еден човек. ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Волчко
Број на мислења : 88
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 16:53 | |
| - Frogfoot напиша:
- Волчко напиша:
- Со тој коментар потенцирав дека повеќето луѓе тука што сакат нешто да направат уствари ништо не прават само прават празен муабет по форумот.Не спомнав ништо за мене дали јас би направил,ќе направам или зошто не правам.Сите тука се загреани за акција а никој ништо не прави
Верувај и оние кои „филозофираат„ би сториле, но како што рече..сами неможеме ништо. А форумите се за дискусија...
П.С: Работата е што ние нема потреба да излегуваме,оние кои сме ги изгласале треба да излезат ради нас. Де не ми кажувај вицеви тие што сме ги изгласале ќе направат нешто гледам изгласаните во 2001 како убаво одбраа да ги пуштат шиптарите,а целиот народ сакаше пепел да ги направи,а исти се овие кучиња не се ништо подобри кога е време за избори ова она ќе се направи бла бла бла гледам сега државата е во криза а они ништо не презимаат продадени души.Затоа никогаш не сум гласал ни порджувал ни една партија,а и сигурен сум дека никогаш нема. ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 16:57 | |
| Волчко, ако добро го прочита моето мислење ќе видиш дека јас напишав дека тие ТРЕБА да го решат тоа, а не дека ЌЕ ГО решат тоа.
Ако работата ја превземеме во наши раце знаеш што ќе се деси со државава? Јас исто сум револтиран како и ти,немо да мислиш дека не сум.. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 18:39 | |
| - Волчко напиша:
- Сите на интернет се јаки, а и луѓето тука не се некој исклучот доста филозофираат по форуми нека стапат во акција нека превземат нешто.
- Волчко напиша:
- Со тој коментар потенцирав дека повеќето луѓе тука што сакат нешто да направат уствари ништо не прават само прават празен муабет по форумот. Не спомнав ништо за мене дали јас би направил, ќе направам или зошто не правам. Сите тука се загреани за акција а никој ништо не прави
Епа ајде... што да правиме!? Кажи каде да се чекаме и да делиме правдина низ градов... танте за кукурику. Кој сака нека се придружи. Што можам јас да сторам, кажете бидејќи не ми е јасно? Да земам слободни денови од работа за да се осветувам низ Чаир? Да купам пушка на црно и да пукам на Бит Пазар? Заборавате да напомнете дека за разлика од некои други, Македонците не беа координирани/набуцкани од некој центри (веројатно политички и верски организации)... кога имаше обид во некои населби истите беа уапсени, што повторно ни говори дека сето ова не е туку така... случајно. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 19:46 | |
| - Волчко напиша:
- Зоран напиша:
- Волчко напиша:
- Годините немат везе со интелигенција на еден човек.
Ова е комплимент или навреда! Не ве доволно познавам вас па за тоа да коментирам само сакав да истакнам дека нема апсолутно никаква врска годинити со интелигенцијата на еден човек. Ако е воопштено нема проблем не е навреда! инаку сите имаме исти дилеми. | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 19:51 | |
| - Alvar напиша:
- ... кога имаше обид во некои населби истите беа уапсени, што повторно ни говори дека сето ова не е туку така... случајно.
Патем, некој повторно е на службен пат (т.н road show)... значи ли тоа дека треба да очекуваме "гужва у кинеској четврти"? | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 19:58 | |
| Не смеат Волебек тегнел уши пропорционално. | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2012, 20:18 | |
| | |