Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+20
glorijamk
Gero
Iko
filip555
kocov
feniks
Wolf
meth
Subzero
Генерал
shady3
AlexGreat
Profesionalec
Makedon
tonin
Momak od Gjorce
Зоран
Волчко
SIG
Alvar
24 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next
АвторПорака
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 16:51

Тепале некој од Лажани. Мусли... ал барем биле еден на еден.
Вратете се на почетокот Go down
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 16:53

Ima nakoteni vo Prilep dosta...

Каменуван автобус на вевчанската компанија „Сприја“ кај Велешта

Автобус на компанијата за превоз на патници „Сприја“ од Вевчани околу 14:00 часот бил каменуван додека се движел од Струга кон Вевчани.

Настанот се случил во близина на спортската сала на излезот од Велешта кон Вевечани. Скршено е едно стакло од левата страна на автобусот, а во инцидентот нема повредени патници.

Каменувањето го извршила група од 10 малолетни деца. Со брза интервенција на Свр Охрид тие се пронајдени, а идентификувани се и две лица, кои се осомничени дека се директни сторители на каменувањетѕо и оштетувањето на автобусот.

Како реакција на дел од маските на карневалот во Вевчани, автобус на истата компанија во Велешта беше каменуван и на 27. јануари. Тогаш група Албанци на излезот од Велешта, населено со албанско население со камења го нападнале автобусот кој превезувал патници од Струга кон Вевчани
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 16:59

Вчера не беше емитувана во редовниот термин емисијата "Во центар" на Васко Ефтов, а авторот вели дека од Алфа телевизија го информирале дека според тоа што го виделе од најавата, се исплашиле да емитуваат таква содржина...но затоа ја има на Youtube...

meth

Број на мислења : 70

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 17:16

Momak od Gjorce напиша:
Вчера не беше емитувана во редовниот термин емисијата "Во центар" на Васко Ефтов, а авторот вели дека од Алфа телевизија го информирале дека според тоа што го виделе од најавата, се исплашиле да емитуваат таква содржина...но затоа ја има на Youtube...

охооо ... овој васко ефтов со Ким Мехмети под рука и да ги пратиме негде да не се вратат ...
tonin

Број на мислења : 26

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 19:47

boze boze nekoj 3 da mi se pravi gazda vo moja kukja. ova go nema nikade na svetov. ovie politicarive ko flaster da imaat na muckata i nisto ne prevzemaat a za izbori odma mitinzi praat jadat gomna :@ kaj se sega sve da im ebam :@

Број на мислења : 113

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 20:12

Во Прилеп се степале или двајца бошњаци или бошњак и Македонец. Овде шиптари нема.
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 20:28

Момци во молам речникот да биоде соодветен за на форум.
shady3

Број на мислења : 113

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 21:42

Што, се навредуваат ако им речеш така? А меѓу себе така си викаат.

За мене се шиптари, ако ви смета банирајте ме.
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 22:32

Ова не ми се допадна

:@ kaj se sega sve da im ebam :@

Шеди одаман се знаеме умно момче си!
Ама не сакам етикета на форумов дека сме фашисти.
meth

Број на мислења : 70

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty13/3/2012, 23:58

Момци ајде да задржиме ниво без пцовки и избегнување на зборот ШИПТАР ... да личи на повисоко ниво форумот Smile Smile
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 17 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 17 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог