| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/11/2018, 15:07 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/4/2019, 20:25 | |
| Постот не е за чизми, туку за нега/грижа на чизми кои се направени целосно од чиста кожа.Овие два восока за чизми вкупно чинат 1300 денари.Си ги набавив од ebay. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/4/2019, 21:28 | |
| Паметно, моите чизми и др. зимски обувки се од превртена кожа со водонепропусна мембрана... па за нив користам германски Bama силконски спреј. До сега е ОК. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/4/2019, 21:39 | |
| - Alvar напиша:
- Паметно, моите чизми и др. зимски обувки се од превртена кожа со водонепропусна мембрана... па за нив користам германски Bama силконски спреј. До сега е ОК.
Алвар другар види ги моите два нови поста во темата маскирни униформи.Мислам дека ќе ти се допаднат. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/4/2019, 22:08 | |
| Да, ги видов. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 17/4/2019, 20:51 | |
| Презентација на алпинистички чизми кои ги користат ЕСЗ.Мое мислење е дека се некој модел на Лова или Меиндл. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Војнички обувки 17/4/2019, 21:27 | |
| Haix, зирка малку сината етикета позади gore-tex етикетата. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 17/4/2019, 23:26 | |
| Ау да.Не ми ни текна да го зумирам тој дел,хеххе.Добро око другар Значи дечкиве два модела од Haix носат,браво за нив.Памтам на вежбата по повод ден на МВР во Штип на ТТ зборот имаше исто така некои алпинистички чизми изложено.Имам добра слика направено од нив,сигурно се истите. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 4/7/2019, 23:51 | |
| Луѓе во Камуфлаж ја донеле најдобрата висока воена чизма. Lowa ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: Војнички обувки 6/7/2019, 13:58 | |
| - ESN напиша:
- Луѓе во Камуфлаж ја донеле најдобрата висока воена чизма.
Lowa Spored kogo? ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|