Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Pilot Training Center - Macedonia

Go down 
+12
Dejan N
Smrtnikot
JKD
Alvar
legend1979
Legija91
РИС
Генерал
SIG
Makedon
Зоран
Momak od Gjorce
16 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
АвторПорака
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 13:35

Па од воена академија до пилотска школа,небо и земја имаш разлика.

Воена академија не е само за авијација.
Вратете се на почетокот Go down
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 13:44

JKD напиша:

Ама јас колку што знам, авијација има само во воена академија. Можда и грешам, тоа прашав наназад, може и да се одвоени, ама не верувам...
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 14:01

MISFIT напиша:
JKD напиша:

Ама јас колку што знам, авијација има само во воена академија. Можда и грешам, тоа прашав наназад, може и да се одвоени, ама не верувам...

Различно е,бидејќи ова се конкурси за да бидеш пилот,а не за да бидеш студент по авијација.
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 14:08

Јас како што знам Центарот е одвоен од ВА и го води израелски тим,но можеби во некој фази и предмети да соработуваат со ВА,доколку станува збор за пилоти за потребите на АРМ,но поради тоа што школото може да школува и пилоти на МВР цивилни лица и останати кандидати од други држави не мора да значи дека секогаш соработува со ВА,зачленисе на Македонска Афијација Форум ако толку ти е мерак за летање,ке ти објастат таму по детално
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 14:10

што му е мерак ќе оди за Словенија таму ќе учел,тука глеаш списоците однапред ги праеле Very Happy
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 18:27

А какво е финансирањето за летовите? Сам плаќаш или центарот го покрива тоа?
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 18:41

Се центарот финансира. Твое е да учиш.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 20:54

Уште да требаше сам да плаќаш,цел стан немаше да ти стигне за да го завршиш lol!
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 22:58

А каква дозвола се добива за авион?

И што е потребно за да се влезе?
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty6/4/2015, 23:18

Авион ми се чини иаме еден,тој стариот,не знам ни дали е во возна состојба уште,95% ги обучуваат за хеликоптерите.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Pilot Training Center - Macedonia   Pilot Training Center - Macedonia - Page 12 Empty

Pilot Training Center - Macedonia
Вратете се на почетокот 
Страна 12 of 17Отиди на страна : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Utah Data Center - најголемиот шпиунски центар