| Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) | |
|
+16JKD Legija91 MihailMitevski tose tigar Hivemind Alvar beowulf Зоран Генерал AlexGreat shady3 Desperado Momak od Gjorce c0k0vsky SIG 20 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 25/4/2012, 11:52 | |
| И после се чудиме што има толку оружје на црно. Односот е сигурно 4 спрема еден, на штета на легалното оружје секако. Сета "истрага" може да се заврши и за недела-две, ако им чини. Но ај, да не забегуваме од темата. | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 25/4/2012, 14:50 | |
| Kolku trae toj proces vo zemjive sosedi? | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 13/6/2012, 15:29 | |
| | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 13/6/2012, 15:40 | |
| | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 13/6/2012, 20:42 | |
| - Frogfoot напиша:
- Дечки, за што служат овие? http://www.survivalstraps.com/
Хмммм... Искрено не знам колку ќе биде од корист, но штом може да се носи како нараквица подобро да го имам отколку да го немам. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 13/6/2012, 22:56 | |
| - Генерал напиша:
- Frogfoot напиша:
- Дечки, за што служат овие? http://www.survivalstraps.com/
Хмммм... Искрено не знам колку ќе биде од корист, но штом може да се носи како нараквица подобро да го имам отколку да го немам. Оно што не шкоди неќе ни да смета | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 14/6/2012, 01:40 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 14/6/2012, 02:53 | |
| Белегзијата е глупости на квадрат.Ако човек дојди до тоа да животот му зависи од 2-3 метра конец, подобро тој конец да е доволно јак да можи барем да се обеси................добро вие со поголем нагон за преживување можете да направите лак. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 2/7/2012, 16:31 | |
| Планирам од УСА да си купам Тактички Елек Blackhawk во зелена боја (OD Green) Модел Blackhawk Strike Elite Vest MeproLight M21 BullEye Нишан А веќе имам купено од кај нас, т.е од БК Арми Шоп (се наоѓа на семафори кај Влада) Rotcho Ракавици Kevlar цена 2900 ден Rotcho Ракавици Тактички цена 1600ден Цел компlет униформа АCU (ја шитнав пред некое време) Вкупна цена 5000 ден и мали ситници |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) 2/7/2012, 17:08 | |
| Убаво си се опремил , се бавиш со ерсофт или нешто друго? Инаку, како си задоволен од нараквиците? јас се мислам дали да купам тактички или од тие кевларските, само незнам во летни услови какви се да не скувам во нив. Што се однесува до тактичкиот елек, имаш некој додаток за ставање на работи кои ти се потребни или? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) | |
| |
|
| |
| Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...) | |
|