Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 16/6/2016, 21:55
Повеќето од оние што постираат разни слики, се од оние уфилмани ку*тони што се испопикаа на секаков начин у последните 3 години, останатите се сељаци кои пред создавањето на социјалните мрежи немале каде да го искажат својот "потенцијал" за курчење. Штета за оној мал дел на професионалци кои не патат од комплексот "Види ме, специјалец сум". Истото важи и за останатиот дел на униформираната полиција.
______________________ "Through discipline comes freedom"
Спенсер
Број на мислења : 214
Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 16/6/2016, 23:14
Овие новиве ретардоси за 15-20 години ќе треба да бидат старешини. Тогаш ќе биде смешното.
Alvar
Број на мислења : 11102
Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 16/6/2016, 23:59
Порано имаше средно милициско-полициско школо. Фино тесање таму па после милицаец-полицаец.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 17/6/2016, 22:36
Alvar напиша:
Порано имаше средно милициско-полициско школо. Фино тесање таму па после милицаец-полицаец.
не ми докажувај колкусме остарени. Инаку зе регрутираше кадар од 14 години ! и прва лекција е што несмее ! Курчење нарочито.
______________________ Мијак 100 %
Гостин Гостин
Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 21/6/2016, 18:57
Па и во војска е нешто слично. Ама нас повеќе не плашеа безбедњаците дека не знаевме колку се способни(и не планиравме да дознаеме), а знаевме какви казни следат. Пак сите имаме слики ама ова е претерано...
Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 21/6/2016, 19:07
MISFIT напиша:
Па и во војска е нешто слично. Ама нас повеќе не плашеа безбедњаците дека не знаевме колку се способни(и не планиравме да дознаеме), а знаевме какви казни следат. Пак сите имаме слики ама ова е претерано...