Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување

Go down 
+47
MISFIT
РИС
Macedonian09
Braveheart993
IgorM
Rashid
fantom1
Patriot94
Zajcef
икс
Macedonian Knight
Спенсер
Momak od Gjorce
Deteto od Aracinovo
Goust
Panter
darkness
Iko
shady3
KingJakim
assasian
ESN
Smrtnikot
JKD
leopard
Legija91
tose
ace89
Kire1993
Mrshajnoski
macko23
tigar
joco_mkd
Alvar
Davormkd
filip555
beowulf
meth
Волчко
Wolf
Генерал
Зоран
Profesionalec
Desperado
Makedon
SIG
AlexGreat
51 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 92 ... 104  Next
АвторПорака
Panter

Број на мислења : 452

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty
ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty12/8/2015, 21:22

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Earqr6 Isamedin
Вратете се на почетокот Go down
Panter

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty12/8/2015, 21:23

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 30hpwnd SASO Kasandra
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty26/8/2015, 02:21

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 11953117_707024292764123_8756708737458078430_n

Љубиша Аранѓеловиќ.....
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 15:56

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 12027564_433326140208956_1680911253237333285_n
Спенсер

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 15:59

На што се должи овој наплив на слики од единициве во последно време, и тоа приватни ? Smile Професионализам а lol!
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 16:01

Пиши им на страната,веројатно чим објавуваат значи имаат одобрение.Special Force ФБ страната ја вратиле,ама сега ја преименувале во - Полиција на Р.М
Panter

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 17:04

go znam pripadnikov struzanec e i samiot na negoviot profil postira se i sesto vo vrsk aso rabotata i EBR ti e so toa se falat i se kurcat niz skopje novite momci mesto nikoj da ne gi znae koi se i sto se i da pazat na ponasanjeto za zal e obratno
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 17:34

Абе ај ако е млад па да стави некоја слика,нема ништо лошо,и онака се дознава кој-каде е,посебно во таква единица која нон-стоп е мобилна,доволно е да го видат на утакмица во униформа и веќе се знае,така да баш они не можат да се пазат да не ги дознаат,ЕСЗ можат да подскриваат,бидејќи не се толку чести на улица.
Спенсер

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 18:38

Panter напиша:
go znam pripadnikov struzanec e i samiot na negoviot profil postira se i sesto vo vrsk aso rabotata i EBR ti e so toa se falat i se kurcat niz skopje novite momci mesto nikoj da ne gi znae koi se i sto se i da pazat na ponasanjeto za zal e obratno

Затоа никогаш нема да бидат професионалци и нема да бидат респектирани, барем од мене. Затоа што униформата треба да се носи чесно со гордост и верност, нема потреба од јавно експонирање чаламење и слично. 100% повеќе ќе го поштувам дечкото што тивко и скромно ќе си ја врши работата и должноста. Ама голем дел од нив изгледа се уште не знаат каде се вработиле и која е нивната работа и нејзиното значење. Smile

Поради некои околности, познавам припадници на единициве-командири, команданти на единиците, ранувани па едвај преживеани- луѓе што биле некој и нешто и што поминале многу... јас ако не ги замарам на кафе муабет, (со клешти им вадам зборови од уста), сами ништо не кажуваат.. а имаат многу да раскажат и покажат.  Слика ми покажувале на мобилен, 2-3 секунди и кажале- само за твои очи, ако чујам друг да знае за сликава, не добиваш веќе ништо. Безразлика дали е обична слика со униформа и вооружување, или е слика од акција и сл. Smile

Треба претпазливо со ваквите работи во овие единици. Можда грешам, ама ова е моето размислување.

Еве јас, од домашно пц, во рок од саат време можам да ви составам листа на добар процент припадници на ЕБР, ЕСЗ и Алфа. Јас, од дома. Тоа не е во ред. Smile
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty15/9/2015, 20:02

А се ложиш на жандармерија,сај,птј.Таму кажи ми,поголеми професионалци се ? како на модна писта да се,нон стоп ставаат слики,а често сум отварал и профили на луѓе што коментираат под сликите на србските сајтови(жандармерија,борбени ефективи) и секој што сум го отворил,а бил во некоја единица,цел профил му бил со слики од терен,касарна,оружје,униформа.

Мене тоа не ми се свиѓа,но ако ставиш 1-2 слики,не е ништо страшно.Како што кажав,многу лесно можеш да дознаеш кој е ЕБР кој АЛФА,доволно е да се појавиш на некоја високо ризична утакмица,протест,и да ги видиш.За алфа да не збориме,седни во ваташа на лиснато и ќе им ги видиш сите тимови,така да нема потреба од криење.Зборот ми е за ова,бидејќи кажа јас од дома можам да составам,веројатно удираш на тоа дека не треба да знаат луѓето.

А за непрофесионализам,се согласувам,ако става секој трет ден слики и пишува дека крвари за Македонија,тогаш е за лечење не за фалење.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 81 Empty

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување
Вратете се на почетокот 
Страна 81 of 104Отиди на страна : Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 92 ... 104  Next
 Similar topics
-
» САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„
» ЕИП - Единица за интервентна полиција
» Специјална антитерористичка единица - САЈ
» ПЕП - Посебна единица на полицијата
» Полициска единица „АЛФИ”