| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 30/1/2015, 14:17 | |
| - JKD напиша:
-
Aplaudiraj gi slikite so imgur. Vaka ne se gleda nishto. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/2/2015, 23:45 | |
| батево е sвер... | |
|
| |
JKD
| |
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/2/2015, 15:39 | |
| Me интересира нешто,гледам на повеќето им е на десна страна футролата за пиштол,дали ако сум јас левак можам да ја ставам на лева,или имаат правило да е на десна ? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/2/2015, 15:54 | |
| Има и за на лева нога холстер,во зависност дали си левак или деснак | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/2/2015, 15:54 | |
| Не можеш да ја ставиш футролата од десна на лева, зошто футролите се направени по барање само за деснаци или побарање само за леваци, така да од деснак не можеш да ја ставиш за левак, бидејќи системот за прикачување е направен или за десна или за лева. |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 4/2/2015, 12:47 | |
| Случајно на инстаграм налетав на едно шиптарче кое влегло со конкурсот,абе толку жгољаво човече немам видено....тоест ги гледам што се вика секој ден,ама како влегол овој не знам..тоест знам со 25%,ама нема врска тоа,и сликан е со некој си командир аземи имери или така нешто,е сега ме интересира дали тој аземи командува со цела чета на ебр или како иде тоа,некој да разјасни што знае подобро ? | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 4/2/2015, 14:40 | |
| - JKD напиша:
- Случајно на инстаграм налетав на едно шиптарче кое влегло со конкурсот,абе толку жгољаво човече немам видено....тоест ги гледам што се вика секој ден,ама како влегол овој не знам..тоест знам со 25%,ама нема врска тоа,и сликан е со некој си командир аземи имери или така нешто,е сега ме интересира дали тој аземи командува со цела чета на ебр или како иде тоа,некој да разјасни што знае подобро ?
Може да е некој и од оние што се инструктори на конкурсот, иако мислам дека сите инструктори таму се Македонци. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 4/2/2015, 15:49 | |
| | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 4/2/2015, 20:37 | |
| еј та чиииииивча нооонен се запалија шиптарчињава само слики ставаат на страницата,има нова ставаат 90% наши слики,Special Force на фб,ама веројатно е шиптарска пошто 80% од лајковите и сликите се шиптари. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|
| |
| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|