| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 16/4/2012, 01:52 | |
| Кај баш на МТВ. Таман почнаа да ја подобруваат програмата ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 16/4/2012, 01:54 | |
| - Генерал напиша:
- Кај баш на МТВ. Таман почнаа да ја подобруваат програмата
Па највисока зграде е у Македонија,јбг нема друга толку висока,нема да можат да ја промашат... | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/5/2012, 17:38 | |
| | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/5/2012, 17:39 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/5/2012, 17:59 | |
| Еве една добра... | |
|
| |
Profesionalec
Број на мислења : 149
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/5/2012, 22:50 | |
| Poslednata e od ubistvoto kaj Smilkovci taka? ______________________ Don't underestimate your enemy!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/5/2012, 22:54 | |
| - Profesionalec напиша:
- Poslednata e od ubistvoto kaj Smilkovci taka?
Да. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 8/5/2012, 15:14 | |
| Амблемот од времето кога беше Специјална единица за брзо распоредување - СЕБР ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 8/5/2012, 18:47 | |
| ЕБР ке објави конкурс во кој ке се примат(вработат) 100 нови лица,кои ке бидат од страна(ондносно не се вработени во МВР,туку обични граѓани),притоа да имаат +18 години и барем да имате завршено средно образование,потоа ми се чими следи една годишна обука во Идризово,и 3 или 6 месечна посебна обука во ЕБР...информацииава што ја добив е од сигурни извори...да имав 18 години и да имав завршено средно,прв ке се пријавев а вака ништо,ако имате желба пријавете се и доколку ги исполнувате стандардите...ваков конкурс во оваа единица имаше пред 10 години во 2001-ва и сега пак,немојте да ја пропуштите приликата...ако не се лажам платата е околу 30 000 денари,што не е малку...ех камо ја да исполнував барем основни критериуми... | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 8/5/2012, 19:35 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- ЕБР ке објави конкурс во кој ке се примат(вработат) 100 нови лица,кои ке бидат од страна(ондносно не се вработени во МВР,туку обични граѓани),притоа да имаат +18 години и барем да имате завршено средно образование,потоа ми се чими следи една годишна обука во Идризово,и 3 или 6 месечна посебна обука во ЕБР...информацииава што ја добив е од сигурни извори...да имав 18 години и да имав завршено средно,прв ке се пријавев а вака ништо,ако имате желба пријавете се и доколку ги исполнувате стандардите...ваков конкурс во оваа единица имаше пред 10 години во 2001-ва и сега пак,немојте да ја пропуштите приликата...ако не се лажам платата е околу 30 000 денари,што не е малку...ех камо ја да исполнував барем основни критериуми...
Конкурсот требаше да биде објавен пред 4 години но беше одложен и одтогаш наваму постојано се шушка. Се надевам дека што е можно побрзо ќе се распише овој конкурс ( од безбедносни причини ) ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|
| |
| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|