| Воената Академија на АРМ - дискусија | |
|
+21JKD kralimarko assasian IgorM Legija91 BABUN Smrtnikot Vojnik122 Nikola32 KikoTE Alvar dzole aleksandar talevski beowulf Momak od Gjorce Profesionalec Генерал Зоран SIG Subzero AlexGreat 25 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 23/8/2014, 13:17 | |
| - kralimarko напиша:
- Срамота во каква држава живееме ....бев во списокот од првите 25 ...но ме исфрлија и ставија од брачата на мое место..срамота ..каква ли армија ќе имаме ...
Јас ти реков дека ке се разочараш,и дека ке го смениш мислењето за армијава после ова | |
|
| |
kralimarko
Број на мислења : 6
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 23/8/2014, 22:30 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- kralimarko напиша:
- Срамота во каква држава живееме ....бев во списокот од првите 25 ...но ме исфрлија и ставија од брачата на мое место..срамота ..каква ли армија ќе имаме ...
Јас ти реков дека ке се разочараш,и дека ке го смениш мислењето за армијава после ова Момак не верував до тој момент кога ги поставија последните резултати...срамота...ние сме омаловажувани во сопствената држава ..во нашата татковина ... | |
|
| |
dzole
Број на мислења : 21
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 5/9/2014, 02:22 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 6/10/2014, 15:43 | |
| | |
|
| |
kralimarko
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 7/10/2014, 20:58 | |
| Пријатели..јас требаше да бидам..да дадам заклетва ..ама шипците се тука ...без гајле ..полека но сигурно ќе ни ја земат државата | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 7/10/2014, 21:08 | |
| Ни основните стандарди не исполнуваат 175 висина ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 7/10/2014, 22:32 | |
| - assasian напиша:
- Ни основните стандарди не исполнуваат 175 висина
170 е за во АРМ,во МВР е 175. И да те прашам и онака те начекав сега,како тоа си знаел дека си прв на листа ти,така кажуваше за конкурсот,мене ми кажаа нешто друго,дека немало листа односно не се давало да ја видат кандидатите ? | |
|
| |
kralimarko
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 8/10/2014, 16:19 | |
| имаше објавено листа на страната на воената академија ..ама брзо ја тргнаа..бидејки имињата на конечната листа и на листата со лицата кои се примени..кои добиле решенија..беа различни | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 8/10/2014, 16:47 | |
| - JKD напиша:
- assasian напиша:
- Ни основните стандарди не исполнуваат 175 висина
170 е за во АРМ,во МВР е 175.
И да те прашам и онака те начекав сега,како тоа си знаел дека си прв на листа ти,така кажуваше за конкурсот,мене ми кажаа нешто друго,дека немало листа односно не се давало да ја видат кандидатите ? точно не се гледа листата , иам пријател работи во арм цивилна служба поточно средува документи за конкурс воен рок и сл.,а за мвр имаш досие го носиш со себе и се гледаат резултатите ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија 8/10/2014, 16:52 | |
| Имаше листа на сајтот на МО,ја тргнаа само за еден ден,инаку беше многу не разбирлива | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воената Академија на АРМ - дискусија | |
| |
|
| |
| Воената Академија на АРМ - дискусија | |
|