| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 18/1/2015, 18:02 | |
| | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 19/1/2015, 20:52 | |
| | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 19/1/2015, 20:59 | |
| Од вести,вчера кажаа дека бил избркан припадник на ЕСЗ поради тоа што било пронајдено дека во крвта има марихуана... | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 19/1/2015, 21:55 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 20/1/2015, 00:09 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Редовно има на сајтот на МВР за дисциплинските постапки на припадниците на МВР
http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=14317&mid=1367&tabId=358&tabindex=0 А.Ф. полицаец во ЕСЗ изречена му е мерка “отказ” (при извршена анализа му било утврдено присуство на марихуана).
С.С. полицаец во ЕБР изречена му е мерка “распоредување еден степен пониско” (изврши дејствие што претставува прекршок против јавниот ред и мир). Не сум сигурен ама мислам дека знам за кој припадник на ЕСЗ се работи. Во секој случај, добро завршена работа. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 20/1/2015, 00:14 | |
| И после како сакаат народот лошо да не зборува за нив кога намерно прават такви работи.зошто никогаш и ништо немало поплаки од псо.затоа што дечките се професионалци во правилна смисла ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 20/1/2015, 00:31 | |
| Абе до некаде си во право ама сепак не може цела единица да ја етикетираме како таква поради еден припадник кој не знаеме ни на каков начин се нашол таму, ниту пак ги знаеме околностите за тоа. Неам лош збор за ПСО, меѓутоа и во ЕБР и ЕСЗ има дечки кои чесно и професионално си ја вршат својата работа. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 20/1/2015, 00:57 | |
| Но мора некој да го истастал,или можеби е пракса да се прават тестови за дрога ? не логично е некако...или бил нечива "маза" па на тренинзи одмарал или имал ептен упорна глава...пошто пример кај мене на тренинг оние што пушат им е бајаги тешко,камоли марихуана а камоли во специјална единица... | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 20/1/2015, 01:12 | |
| Ако користел само марихуана, а бил непушач на цигари, би му било многу полесно одколку да бил само пушач на цигари. Едно е да пушиш 10 цигари дневно, друго е да пушиш трева еднаш неделно. Викам еднаш неделно затоа што ако пушел почесто, ќе го приметеле мнооогу одамна, а да пушел пример еднаш неделно не би требало да има значајно влијание врз неговите способности, што значи дека најверојатно го дознале преку ненадејно тестирање за дрога... |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 20/1/2015, 15:01 | |
| Сигурно не е пракса да се тестираат специјалците на дрога.На стероиди можда,мада тоа е 10 пати потешко неголи за дрога,ама не верувам дека е пракса.Што значи дека имале сознанија.И не можеш да збориш дека немало да влијаело,кога сите единици се 24/7 специјалци,што ако тој ден е на работа ? ќе има исти способности ? нема,и поради него може да дојде до фатална грешка,дали по тимот или по цивилите не битно.Јас не сакам да имам таков buddy кој треба да ми чува грб а да е напушен.Без разлика дали пуши 1 неделно,1 месечно или 3 пати дневно.Од кај знаеш башка дека пушел само 1 неделно ? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |
|
| |
| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|