| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 31/8/2014, 14:53 | |
| Во Идризово најверојатно. Шутка е истражен затвор и таму се сместени оние на кои им е изречена мерка притвор. Патем, не би требало 25 години, ама околу 8-10 години во зависност од околностите. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| |
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 18/9/2014, 19:56 | |
| JKD што напрај со текстот ? | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 18/9/2014, 19:58 | |
| Ништо,никако да најдам време и а кога пробав тешко ми идеше пошто требаше да преведувам конкретни зборови,тоа што го напишав беше онака,од мене смислено. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 18/9/2014, 23:50 | |
| Не сум знаел дека Тигрите имаат бази надвор од касарната Илинден.. | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 19/9/2014, 00:01 | |
| Тоа беше база на нив ама во 2001 кога беше селекцијата на нив голак сега веќе не.таму бев и јас еден ден имам се убаво детално објаснувано на кајгана.тој ден многу убаво ќе го памтам.Тигрите освен илинден имаат нивна база на маврово кога вежбаат во зимски услови ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 19/9/2014, 00:47 | |
| - ESN напиша:
- Тоа беше база на нив ама во 2001 кога беше селекцијата на нив голак сега веќе не.таму бев и јас еден ден имам се убаво детално објаснувано на кајгана.тој ден многу убаво ќе го памтам.Тигрите освен илинден имаат нивна база на маврово кога вежбаат во зимски услови
И што се случило со објектот ? веројатно се вложиле пари,напор за да се изгради... | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 19/9/2014, 21:49 | |
| - JKD напиша:
- ESN напиша:
- Тоа беше база на нив ама во 2001 кога беше селекцијата на нив голак сега веќе не.таму бев и јас еден ден имам се убаво детално објаснувано на кајгана.тој ден многу убаво ќе го памтам.Тигрите освен илинден имаат нивна база на маврово кога вежбаат во зимски услови
И што се случило со објектот ? веројатно се вложиле пари,напор за да се изгради... Не таму имаше еден хотел и него го користеа.Инаку да имаше интересни работи доста вложено во нив одамна тоа заврши е сега тоа таму што беше што се случило со него не знам. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 26/9/2014, 22:47 | |
| | |
|
| |
JKD
| |