| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 25/7/2014, 20:40 | |
| koj ima mi trebaat sliki od esz tigar gi imam site od na internet sto se ako znae nekoj novi ili nepoznati za javnosta neka mi prati link ili sliki blagodaram odnapred | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 30/7/2014, 23:09 | |
| На сите видеа,од 2005 па навака,каде што имаат акција Тигрите одат со оние МП5-ки кои што се со ваков кундак не знам дали се прераспоредиле таквите мп5ки од првата слика на некој друг,знае некој ? Какво е ова возило првово ? ланд ровер,ама ми изгледа како посебен.. | |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 31/7/2014, 15:24 | |
| да ландровер е само е блиндиран,со волан од десна страна бензинец....сега префарбан во црн го имаше на вежбата во ЕБР мислам 2005г. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 31/7/2014, 15:40 | |
| - tose напиша:
- да ландровер е само е блиндиран,со волан од десна страна бензинец....сега префарбан во црн го имаше на вежбата во ЕБР
мислам 2005г. Која вежба по точно ? набавка,или донација ? убаво изгледа,и веројатно е доста корисен. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11103
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 31/7/2014, 16:44 | |
| Вежбата беше во 2001-ва. Ептен голема и со сите родови на војска и полиција. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 31/7/2014, 17:41 | |
| А некој да ми каже за мп5ките погоре ? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 31/7/2014, 18:36 | |
| - JKD напиша:
- А некој да ми каже за мп5ките погоре ?
Sto da ti kaze koga i volcite i tigrite inaat od dvata modela,so fiksen i kundak na vovlkuvanje | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/8/2014, 00:41 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- JKD напиша:
Sto da ti kaze koga i volcite i tigrite inaat od dvata modela,so fiksen i kundak na vovlkuvanje Па ете тоа што го кажа ти.Фала. А која е разликата од едниот до другиот модел ? | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/8/2014, 00:45 | |
| - JKD напиша:
- Momak od Gjorce напиша:
- JKD напиша:
Sto da ti kaze koga i volcite i tigrite inaat od dvata modela,so fiksen i kundak na vovlkuvanje Па ете тоа што го кажа ти.Фала.
А која е разликата од едниот до другиот модел ? Разликата е во тоа што едниот има фиксен кундак а другиот вовлекувачки. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/8/2014, 01:23 | |
| screenshot е,ама ми се свиѓаше.. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |