| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/12/2013, 22:57 | |
| - Генерал напиша:
- Оклоп нема, ама срце има. Ѕвер возило
Да Генерале и тапацирани седишта и незаборавно возење , само не трпи нагли возачи лесно се тумба и тоа го доживеав у ЈНА. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/12/2013, 23:00 | |
| - Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Нели овие пинцгауериве се на ПЕП ? и колку имаме од нив..?
Mnogu ni donira i Svajcarija i Avstrija.
http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=913&stID=14639&pR=3 хм какви се тие приколки,и што е тоа санитетска верзија ? Ако е некој повреден па да го лечат ! И ако не кажеш колку години имаш ке те банирам од форумов ОК. ОК кој ме прашал па да кажам колку години имам | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/12/2013, 23:04 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Зоран напиша:
Mnogu ni donira i Svajcarija i Avstrija.
http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=913&stID=14639&pR=3 хм какви се тие приколки,и што е тоа санитетска верзија ? Ако е некој повреден па да го лечат ! И ако не кажеш колку години имаш ке те банирам од форумов ОК.
ОК кој ме прашал па да кажам колку години имам Јас и сериозен сум ! ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| |
| |
Зоран
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/12/2013, 23:09 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Зоран напиша:
Ако е некој повреден па да го лечат ! И ако не кажеш колку години имаш ке те банирам од форумов ОК.
ОК кој ме прашал па да кажам колку години имам
Јас и сериозен сум ! ете пишува на профилот,17 години за да не се мачиш И јас ке напишам на профилот 17 , прашувам навистина. Прашуваш навистина едноставни прашања. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| |
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/12/2013, 23:41 | |
| Во ред ти се прашањата само мој совет ти е да не влегуваш во делот со бројки ( колку има ова, колку има она ). Тие бројки во оваа работа многу значат и не е пожелно да се расфрламе со нив по никаде а најмалку по форуми. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6118
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 24/12/2013, 01:15 | |
| Зоки немој вака да му претиш на нови членови кои сакаат да научат... чим се согласил со условите за регистрирање на форумов односно е постар од 13+ години (мислам беше) тогаш е доволно стар. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 24/12/2013, 12:12 | |
| - Frogfoot напиша:
- Зоки немој вака да му претиш на нови членови кои сакаат да научат... чим се согласил со условите за регистрирање на форумов односно е постар од 13+ години (мислам беше) тогаш е доволно стар.
Ako беше 14 ОК. 17-18 години е веке зрел дечко. Јас на 18 години бев командир на стража у Јадртовац _ Хрватска и тоа утепав едно 60 дена со прекини. Очекувам зрелост , се гледа дека е интелегетно дете . А затоа треба некој пат да чита мегу редови....бар сам да изгуга и да ни се пофали што нашол па макар сурфал 5 саати! Вака на готово некако ми чека . Не чини за него самиот. Искрено намерата не би беше лоша. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6118
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 24/12/2013, 12:53 | |
| Тоа се сложувам, ќе му биде многу поинтересно ако самиот бара (ако не најде, тука сме ние да кажеме што знаеме)! И мене ми помина некоја година во барање | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |
|
| |
| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|