| Униформи и лична опрема | |
|
+25Macedonian Knight Macedonian09 MISFIT ESN SIG CAMOUFLAGE assasian Smrtnikot РИС JKD Alvar sekularizam beowulf Зоран leopard Генерал Wolf tonin Momak od Gjorce Волчко Makedon Тачка Desperado Profesionalec AlexGreat 29 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Нед 18 Мар 2012, 01:48 | |
| Доколку се Планика ти советувам веднаш да си ги купиш. Јас ги носам 10 години Планика моделот што им беше даден на Полицијата и Војската и сум презадоволен од удобноста, квалитетот... ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Нед 18 Мар 2012, 02:14 | |
| Генерал, еве овие се..фирма незнам..овие пишуван а нив PARASHOT... баш овие на сликава се. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| |
| |
SIG
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Нед 18 Мар 2012, 12:24 | |
| Знам дека не се,погрешно бев информиран, незнам..веројатно ке ги земам..треба само цена да ми јават. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Нед 18 Мар 2012, 14:43 | |
| - Frogfoot напиша:
- Знам дека не се,погрешно бев информиран, незнам..веројатно ке ги земам..треба само цена да ми јават.
Не верувам дека се Планика затоа што не сум сретнал некаде до сега Планика со ознака Parashot. Е сега што се однсува до самите чизми морам да дадам една забелешка. Не знам колку е паметно она со патентот од страна. Лично јас не би сакал да имам таков додаток на моите чизми ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Нед 20 Мај 2012, 00:21 | |
| Дечки, разговарав со еден припадник на АРМ кој е во Леопардите, и ми рече дека е доста задоволен од новите униформи...вика дека ги носеле 10 дена пробно, и дека се од врвен квалитет, односно дека се најдобри од било што што досега носеле, дека не бледеат толку брзо како претходните бидејќи биле од кувано платно, што е тоа незнам | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Нед 20 Мај 2012, 09:34 | |
| - Frogfoot напиша:
- Дечки, разговарав со еден припадник на АРМ кој е во Леопардите, и ми рече дека е доста задоволен од новите униформи...вика дека ги носеле 10 дена пробно, и дека се од врвен квалитет, односно дека се најдобри од било што што досега носеле, дека не бледеат толку брзо како претходните бидејќи биле од кувано платно, што е тоа незнам
Одлично штом е така. Е сега тоа за бледеењето а и општо за издржливоста не знам како ги процениле за 10 дена ама сепак да им веруваме. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Сре 06 Јун 2012, 16:44 | |
| Г. Котевски со својата нова униформа на Immediate Response 2012... Морам да признаам не е лоша... | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Сре 06 Јун 2012, 16:57 | |
| Убава е за убава, али незнам зошто одбрале толку темна за нашиов терен. Онаа маскирната од ПЕП многу повеќе одговара него оваа... Али во секој случај подобро оваа него она што беше, мизерија. | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема Сре 06 Јун 2012, 17:14 | |
| - Frogfoot напиша:
- Убава е за убава, али незнам зошто одбрале толку темна за нашиов терен. Онаа маскирната од ПЕП многу повеќе одговара него оваа... Али во секој случај подобро оваа него она што беше, мизерија.
Со тек на време и ова ке избледи и ке дојде таман,вајда на таково решение иделе овие од МОРМ... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема | |
| |
|
| |
| Униформи и лична опрема | |
|