Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 16/2/2015, 10:33 | |
| German Military’s Uniform Supplier Facing Bankruptcy (null) According the Bild am Sonntag, the German Bundeswehr’s clothing supplier, the LH Bundeswehr Bekleidungsgesellschaft mbH (LHBw). Have posted a $12,8 million Euro loss, LHBw can’t order additional stock placing the Army in a precarious position. A public-private partnership, LHBw has asked the Army (25.1% owner of the concern) for a 104 Million Euro cash infusion last month which was rejected. Instead, the Army is considering purchasing the company’s core business outright or in conjunction with other investors. http://soldiersystems.net/2015/02/16/german-armys-uniform-supplier-facing-bankruptcy/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 25/2/2015, 16:34 | |
| |
|
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 25/2/2015, 16:36 | |
| Со среќа, ќе гледам да тркнам деновиве за да го ѕирнам асортиманот. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 26/2/2015, 03:07 | |
| Ај со среќа... и ако сакате нешто да купите, кажете, да се собереме, па сигурно попуст на количина ќе дадат | |
|
CAMOUFLAGE
Број на мислења : 8
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 7/3/2015, 11:13 | |
| | |
|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 7/3/2015, 12:38 | |
| Еден мој совет-ставајте повеќе слики од ВАШАТА опрема што ја поседувате...од маица до нож.Пошто така најлесно ќе примамите купци,ставајте и цени,нема што да криете цени(како некои) пошто секој сака да знае што имате,како имате,бои,големини,и најбитно ЦЕНА.Еве јас сакам да купам панталони тактички,ама не знам нит што пари се нит што имате,а да идам до кај вас само за да видам а да не купам,не ми се исплати и ме мрзи.Давам само предлог,добронамерен,па вие како мислите-така | |
|
CAMOUFLAGE
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 7/3/2015, 12:55 | |
| Наскоро ќе се отвори веб страната, ќе имате можност да видите скоро се што ве интересира ! | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 7/3/2015, 15:11 | |
| Чекаме за веб страната Инаку на неа ќе има онлајн продажба? |
|
CAMOUFLAGE
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 7/3/2015, 15:19 | |
| | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 7/3/2015, 15:43 | |
| Може од време на време да не известите тука на форумов за некој нов производ ако пропуштиме да ги видиме на вашата фан страна. |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема | |
| |
|