| Борбени ножеви | |
|
+20Зоран eMilanist Smrtnikot alexmkd Legija91 Goran Apostoloski avgvstvs beowulf Alvar Генерал Cistac Momak od Gjorce tonin meth Волчко viktor555 SIG shady3 Profesionalec AlexGreat 24 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Волчко
Број на мислења : 88
| Предмет: Re: Борбени ножеви 21/2/2012, 17:55 | |
| Не сум бил лично но ми кажаа дека имало добри ножеви во Микеи и во некоја продавничка карши влада сега планирам нешто да земам ќе одам натаму ќе ви пренесам што има и дали има. ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
meth
Број на мислења : 70
| Предмет: Re: Борбени ножеви 21/2/2012, 17:57 | |
| битпазар брат битпазар за ножеви и слични сечила само битпазар гарант има | |
|
| |
tonin
Број на мислења : 26
| Предмет: Re: Борбени ножеви 26/2/2012, 20:18 | |
| 3 za 100 ______________________ девојко да не постоеше МАКЕДОНИЈА мојата љубов ќе ти ја дадев на тебе.
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Борбени ножеви 26/2/2012, 23:54 | |
| | |
|
| |
Cistac
Број на мислења : 10
| Предмет: Ножеви 25/3/2012, 15:54 | |
| Добар ден ветерани ) Нов сум на форумов и да не се правам многу паметен веднаш да преминам на главното. Поседувате ли ножеви за преживување/лов/борба, кои модели и како Ве служат? Кој нож е за вас најдобар? Еве од мене некој (колку да го почнам муабетот ) Ka-Bar US Marine Corp: Bayonet 3S od OKC: ESEE RC-5: Pozdrav o7 | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6118
| Предмет: Re: Борбени ножеви 25/3/2012, 16:26 | |
| Добредојде Чистач! Се надевам дека редовно ќе не дружиш на форумов.. Инаку само да те корегирам , добронамерно се разбира, веќе имаме отворена тема за ножеви тука , па таму ќе го преместиме мислењево и одсега тука прати ја оваа тема Поздрав! | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Борбени ножеви 25/3/2012, 18:10 | |
| Bayonet 3S тоа е тоа што лично мене ми се допаѓа. Искрено мене најмногу ми се допаѓаат класничните модели на диверзантски ножеви со танто сечила. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Борбени ножеви 25/3/2012, 18:13 | |
| И се разбира добредојде Чистач :<3: ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Cistac
Број на мислења : 10
| Предмет: Re: Борбени ножеви 25/3/2012, 19:06 | |
| Благодарност до сите уште еднаш! Јас летово заминувам за Америка и сум во голема дилема што да земам така да... сите информации и искуства ќе ми се добредојдени. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Борбени ножеви 25/3/2012, 21:36 | |
| - Cistac напиша:
- Благодарност до сите уште еднаш!
Јас летово заминувам за Америка и сум во голема дилема што да земам така да... сите информации и искуства ќе ми се добредојдени.
Земи си Leatherman multi tool. Имаш повеќе модели. Нема да погрешиш. Сите знаат за што станува збор. Тука се прилично скапи за наши услови, а додека во Америка се далеку поевтини. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Борбени ножеви | |
| |
|
| |
| Борбени ножеви | |
|