Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„

Go down 
+13
Macedonian Knight
РИС
Braveheart993
momo
Официрче
viko55
Motorola
leopard
Macedonian09
Зоран
MISFIT
ESN
Alvar
17 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
АвторПорака
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty
ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty26/12/2018, 17:03

Со едно бојни маслинесто зелени униформи...

САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 1MZujbO
Вратете се на почетокот Go down
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty26/12/2018, 19:01

Пак нова униформа Twisted Evil

Број на мислења : 583

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty26/12/2018, 21:28

Ја не се сомневам во календарот на ЕСЗ, ама она амблемон,можеа подобро тоа да го изведат,ама изгледа не е до нив,едно време се појави па го снема еве сега пак го фураат
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty26/12/2018, 23:27

leopard напиша:
Ја не се сомневам во календарот на ЕСЗ, ама она амблемон,можеа подобро тоа да го изведат,ама изгледа не е до нив,едно време се појави па го снема еве сега пак го фураат
i e ocaen !

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty26/12/2018, 23:38

Ова не е од календар, сликата е преправена, тоес јас ја преправив, од фб на МВР е
leopard

Број на мислења : 583

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty27/12/2018, 00:00

Добро е што си ти.
MISFIT

MISFIT

Број на мислења : 281

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty27/12/2018, 11:25

Моја претпоставка е дека носат црни униформи со црна опрема но изгледа маслинесто заради околинската светлина. Во урбана средина не носат рурално маскирни униформи, а конкретно ваква маслинеста еднобојна имаат само пилоти во РМ.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty27/12/2018, 13:06

Мисфит и вие ја имате другар Very Happy
САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 12742791_1011027992293445_6783954387825462199_n.png?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fskp1-1
САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 04
САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 05

MISFIT

Број на мислења : 281

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty27/12/2018, 14:20

Си видел некогаш да носиме Глок со светло и ласер? Лесно се позајмуваат работи за сликање. Јас лично ја имам дадено мојата купена опрема од камуфлаж за сликање на вежба.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty27/12/2018, 16:43

MISFIT напиша:
Си видел некогаш да носиме Глок со светло и ласер? Лесно се позајмуваат работи за сликање. Јас лично ја имам дадено мојата купена опрема од камуфлаж за сликање на вежба.
Оружјето односно глокот е лично на припадникот на сликата сум прашувал за тоа Very Happy
Инаку пред 3-4 години кога беше вежбата на пСО во Радожда дел од припадниците на бСН ја носеа оваа пилотска маслинеста униформа. Very Happy

ПишувањеПредмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„   САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ - Page 6 Empty

САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„
Вратете се на почетокот 
Страна 6 of 23Отиди на страна : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Единица за Специјални Задачи „Тигар„
» Клубот за специјална обука “Регрут“
» Слики "Единица за специјални задачи ТИГАР"
» GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили)
» ПЕП - Посебна единица на полицијата