| САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ | |
|
+13Macedonian Knight РИС Braveheart993 momo Официрче viko55 Motorola leopard Macedonian09 Зоран MISFIT ESN Alvar 17 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 26/12/2018, 17:03 | |
| Со едно бојни маслинесто зелени униформи... | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 26/12/2018, 19:01 | |
| Пак нова униформа ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
leopard
Број на мислења : 583
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 26/12/2018, 21:28 | |
| Ја не се сомневам во календарот на ЕСЗ, ама она амблемон,можеа подобро тоа да го изведат,ама изгледа не е до нив,едно време се појави па го снема еве сега пак го фураат | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 26/12/2018, 23:27 | |
| - leopard напиша:
- Ја не се сомневам во календарот на ЕСЗ, ама она амблемон,можеа подобро тоа да го изведат,ама изгледа не е до нив,едно време се појави па го снема еве сега пак го фураат
i e ocaen ! ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 26/12/2018, 23:38 | |
| Ова не е од календар, сликата е преправена, тоес јас ја преправив, од фб на МВР е | |
|
| |
leopard
Број на мислења : 583
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 27/12/2018, 00:00 | |
| | |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 27/12/2018, 11:25 | |
| Моја претпоставка е дека носат црни униформи со црна опрема но изгледа маслинесто заради околинската светлина. Во урбана средина не носат рурално маскирни униформи, а конкретно ваква маслинеста еднобојна имаат само пилоти во РМ. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 27/12/2018, 13:06 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 27/12/2018, 14:20 | |
| Си видел некогаш да носиме Глок со светло и ласер? Лесно се позајмуваат работи за сликање. Јас лично ја имам дадено мојата купена опрема од камуфлаж за сликање на вежба. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 27/12/2018, 16:43 | |
| - MISFIT напиша:
- Си видел некогаш да носиме Глок со светло и ласер? Лесно се позајмуваат работи за сликање. Јас лично ја имам дадено мојата купена опрема од камуфлаж за сликање на вежба.
Оружјето односно глокот е лично на припадникот на сликата сум прашувал за тоа Инаку пред 3-4 години кога беше вежбата на пСО во Радожда дел од припадниците на бСН ја носеа оваа пилотска маслинеста униформа. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ | |
| |
|
| |
| САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ | |
|