Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+19
tose
Legija91
Kire1993
Smrtnikot
darkness
Zajcef
Mrshajnoski
shady3
gladiator_17
eye triangle
beowulf
meth
Генерал
Momak od Gjorce
Subzero
Зоран
Alvar
SIG
Phalanx
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 50 ... 96, 97, 98, 99, 100  Next
АвторПорака
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 15:10

Smrtnikot напиша:
Додека ни се заканува масовна албанизација и етничко чистење, ние си ќутиме...
Така му чини на некој. Никој не молчи за џабе, само потоа касно ќе биде. Претпоставувам пак ќе биде Бранко крив. Smile 

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 15:20

Alvar напиша:
Smrtnikot напиша:
Додека ни се заканува масовна албанизација и етничко чистење, ние си ќутиме...
Така му чини на некој. Никој не молчи за џабе, само потоа касно ќе биде. Претпоставувам пак ќе биде Бранко крив. Smile 
Без разлика дале е Бранко, Грујо, Љупчо или кој и да е, факт е дека Македонските политичари се поразени во секоја ситуација. Жално е што еден ден оружјето нема да помогне за враќање на нашата Македонија од канџите на двоглавите орли.
Вратете се на почетокот Go down
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 15:29

Smrtnikot напиша:
Без разлика дале е Бранко, Грујо, Љупчо или кој и да е
СИТЕ тие на куп. Но како што е сега не било НИКОГАШ... никогаш!
Македонците се оставени на милост и не милост од страна на владеачката елита, на сметка на албанската која добива се што ќе посака.
Буквално НИКОЈ не се грижи за тоа што се случува во државава, сте чуле ли реакција од премиерот или претседателот за било кој настан кој ја руши уставноста на РМ?
Од друга страна катадневно сме бомбардирани од албанските политичари и приврзоци за разно разни иницијативи со кој сакаат да и го мавнат ножот на државава. И се тоа така поминува, без кажан збор од нашиве... како тоа да се протолкува освен како преќутна согласност, бидејќи истото тоа покасно се реализира. Било да се преименувања на улици, булевари, села, реки, планини... итн.

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 16:15

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 17:02

Alvar напиша:
http://plusinfo.mk/vest/105847/Makedonska-poshta-otpechati-marki-so-balisti

Еве ги на слика.
Како што реков рамковна држава .
Македонија ја закопавме 2001.

alexmkd

alexmkd

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 20:19

Груевски: Европа ни се заканува дека ќе падне владата, ако не попуштиме во спорот околу името

„Да, ни праќаат абери дека ДУИ може во секој момент да ја извадат од Владата ако така решат и со тоа Владата да падне“ - вели Груевски..

Доколку не попуштиме околу спорот за името, Европа ни испраќа абер дека ќе ја извади ДУИ од Владата, посочува премиерот Никола Груевски во интервју за Дневник, додавајќи дека притисокот врз Македонија е голем од причина што во земјата нема единство.

„Да, ни праќаат абери дека ДУИ може во секој момент да ја извадат од Владата ако така решат и со тоа Владата да падне“ - вели Груевски.

Тој не ја исклучува и можноста да ни биде одземена и препораката за старт на преговорите.

„Ништо не можам да исклучам. Се што доделуваат може и да го одземат. Само душата не можат да ни ја земат“ - дециден е Груевски.

izvor : http://falanga.com.au/gruevski-evropa-ni-se-zakanuva-deka-kje-padne-vladata-ako-ne-popushtime-vo-sporot-okolu-imeto?fb_comment_id=fbc_178755548975409_303736_178795208971443#
Legija91

Legija91

Број на мислења : 1330

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 20:55

Ако си толку голем патриот , продолжи нека ја вадат, праиш коалиција со СДСМ , тепаш на избори, ги селиш шипците.
Нормално тоа е некое мое сај-фај сценарио.

alexmkd

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty13/9/2013, 21:06

ahahahhahh jas partija ne mom da pram be maloleten sum
Legija91

Legija91

Број на мислења : 1330

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty14/9/2013, 00:52

Зборам за нашиот премиер.

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty14/9/2013, 12:56

Legija91 напиша:
Ако си толку голем патриот , продолжи нека ја вадат, праиш коалиција со СДСМ , тепаш на избори, ги селиш шипците.
Нормално тоа е некое мое сај-фај сценарио.
Го делам истото Sci-fi сценарио, дури го имам доста детално разработено и анализирано. Притоа само едно нешто не би можел да кажам како ќе биде, а тоа е крајот на тоа сценарио и последиците од неговото изведување.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 97 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 97 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 50 ... 96, 97, 98, 99, 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог