| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+19tose Legija91 Kire1993 Smrtnikot darkness Zajcef Mrshajnoski shady3 gladiator_17 eye triangle beowulf meth Генерал Momak od Gjorce Subzero Зоран Alvar SIG Phalanx 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 15:10 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Додека ни се заканува масовна албанизација и етничко чистење, ние си ќутиме...
Така му чини на некој. Никој не молчи за џабе, само потоа касно ќе биде. Претпоставувам пак ќе биде Бранко крив. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 15:20 | |
| - Alvar напиша:
- Smrtnikot напиша:
- Додека ни се заканува масовна албанизација и етничко чистење, ние си ќутиме...
Така му чини на некој. Никој не молчи за џабе, само потоа касно ќе биде. Претпоставувам пак ќе биде Бранко крив. Без разлика дале е Бранко, Грујо, Љупчо или кој и да е, факт е дека Македонските политичари се поразени во секоја ситуација. Жално е што еден ден оружјето нема да помогне за враќање на нашата Македонија од канџите на двоглавите орли. | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 15:29 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Без разлика дале е Бранко, Грујо, Љупчо или кој и да е
СИТЕ тие на куп. Но како што е сега не било НИКОГАШ... никогаш! Македонците се оставени на милост и не милост од страна на владеачката елита, на сметка на албанската која добива се што ќе посака. Буквално НИКОЈ не се грижи за тоа што се случува во државава, сте чуле ли реакција од премиерот или претседателот за било кој настан кој ја руши уставноста на РМ? Од друга страна катадневно сме бомбардирани од албанските политичари и приврзоци за разно разни иницијативи со кој сакаат да и го мавнат ножот на државава. И се тоа така поминува, без кажан збор од нашиве... како тоа да се протолкува освен како преќутна согласност, бидејќи истото тоа покасно се реализира. Било да се преименувања на улици, булевари, села, реки, планини... итн. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 16:15 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 17:02 | |
| | |
|
| |
alexmkd
Број на мислења : 122
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 20:19 | |
| Груевски: Европа ни се заканува дека ќе падне владата, ако не попуштиме во спорот околу името „Да, ни праќаат абери дека ДУИ може во секој момент да ја извадат од Владата ако така решат и со тоа Владата да падне“ - вели Груевски.. Доколку не попуштиме околу спорот за името, Европа ни испраќа абер дека ќе ја извади ДУИ од Владата, посочува премиерот Никола Груевски во интервју за Дневник, додавајќи дека притисокот врз Македонија е голем од причина што во земјата нема единство. „Да, ни праќаат абери дека ДУИ може во секој момент да ја извадат од Владата ако така решат и со тоа Владата да падне“ - вели Груевски. Тој не ја исклучува и можноста да ни биде одземена и препораката за старт на преговорите. „Ништо не можам да исклучам. Се што доделуваат може и да го одземат. Само душата не можат да ни ја земат“ - дециден е Груевски. izvor : http://falanga.com.au/gruevski-evropa-ni-se-zakanuva-deka-kje-padne-vladata-ako-ne-popushtime-vo-sporot-okolu-imeto?fb_comment_id=fbc_178755548975409_303736_178795208971443# | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 20:55 | |
| Ако си толку голем патриот , продолжи нека ја вадат, праиш коалиција со СДСМ , тепаш на избори, ги селиш шипците. Нормално тоа е некое мое сај-фај сценарио. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
alexmkd
Број на мислења : 122
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/9/2013, 21:06 | |
| ahahahhahh jas partija ne mom da pram be maloleten sum | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/9/2013, 00:52 | |
| Зборам за нашиот премиер. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/9/2013, 12:56 | |
| - Legija91 напиша:
- Ако си толку голем патриот , продолжи нека ја вадат, праиш коалиција со СДСМ , тепаш на избори, ги селиш шипците.
Нормално тоа е некое мое сај-фај сценарио. Го делам истото Sci-fi сценарио, дури го имам доста детално разработено и анализирано. Притоа само едно нешто не би можел да кажам како ќе биде, а тоа е крајот на тоа сценарио и последиците од неговото изведување. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|