| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|
+28t34t55 KikoTE leopard MISFIT viko55 Macedonian09 1 Braveheart993 Legija91 momo Goust Александра090 semperfi Mrshajnoski Macedonian Knight РИС Alvar Спенсер Зоран Gjole^Stolarot ESN assasian Panter SIG dzole JKD икс IgorM 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Macedonian Knight
Број на мислења : 325
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 7/10/2019, 22:13 | |
| Чудо ми е како Волците ќутат на се ова. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 7/10/2019, 23:55 | |
| Колку што памтам тогаш стоеше дека само Ренџерите треба да се трансвормираат, а ПСО да се расформира тоес, Волците и понатаму да си останат батаљон (БСН Волци) | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 8/10/2019, 20:26 | |
| Имам инфо дека вработиле 4ца Албанци во единицата, при што има голем револт во самата единица, врие атносверата | |
|
| |
Macedonian Knight
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 8/10/2019, 22:31 | |
| Се океј што има голем револт, ама зарем и они како Тигриве ќе го голтнат тоа. | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 11/10/2019, 19:50 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Macedonian Knight
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 11/10/2019, 23:50 | |
| Мене ми е чудно како Волциве ќутат, они беа најхардкор фаци, жени и шиптари нема кај нив. | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 12/10/2019, 00:05 | |
| - Macedonian Knight напиша:
- Мене ми е чудно како Волциве ќутат, они беа најхардкор фаци, жени и шиптари нема кај нив.
Па и мене тоа ми е чудно.Со сите пријатели кои се уште во единицата имам правено муабет на таа тема.И сите беа као,нема шанси тоа да се случи,ако се случи сите ќе напуштиме и така натаму. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 14/10/2019, 14:54 | |
| - ESN напиша:
- Macedonian Knight напиша:
- Мене ми е чудно како Волциве ќутат, они беа најхардкор фаци, жени и шиптари нема кај нив.
Па и мене тоа ми е чудно.Со сите пријатели кои се уште во единицата имам правено муабет на таа тема.И сите беа као,нема шанси тоа да се случи,ако се случи сите ќе напуштиме и така натаму. Bratu sve toa se samo maalski muabeti, koga ke razberes? Realnosta e mnogu po druga. Oddamna ti zborev deka ne e kako sto mislis. Nemaat mok nisto da smenat, a nemaat muda da napustat poso ubava im e platata, a za zhal mnogu se tamu ostanati samo radi toa... ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Macedonian09
Број на мислења : 105
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 14/11/2019, 22:17 | |
| Среќно дечки, тие што останавте... | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 15/11/2019, 10:11 | |
| - MISFIT напиша:
- ESN напиша:
- Macedonian Knight напиша:
Па и мене тоа ми е чудно.Со сите пријатели кои се уште во единицата имам правено муабет на таа тема.И сите беа као,нема шанси тоа да се случи,ако се случи сите ќе напуштиме и така натаму. Bratu sve toa se samo maalski muabeti, koga ke razberes? Realnosta e mnogu po druga. Oddamna ti zborev deka ne e kako sto mislis. Nemaat mok nisto da smenat, a nemaat muda da napustat poso ubava im e platata, a za zhal mnogu se tamu ostanati samo radi toa... ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
| |
|
| |
| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|