Лошо окинуваш. Single action секогаш ќе биде попрецизен од striker fired. За обука ПП
Хихих
______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
Alvar
Број на мислења : 11128
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 10/2/2019, 20:37
Замена за Макаровот.
______________________ Si vis pacem, para bellum
MISFIT
Број на мислења : 281
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 11/2/2019, 00:51
Пред некој ден ги пробав CZ P10c и Glock 17 Gen5 на камник. Многу ме разочара ЧЗ-то. А големи очекувања имав. А за Глокот немам зборови...
______________________ To us and those like us, damn few.
ESN
Број на мислења : 1595
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 11/2/2019, 00:54
MISFIT напиша:
Пред некој ден ги пробав CZ P10c и Glock 17 Gen5 на камник. Многу ме разочара ЧЗ-то. А големи очекувања имав. А за Глокот немам зборови...
Единствено стрелиште во Скопје на кое не сум бил е Камник.Кажи ми ги цените и за двата пиштоли што како,ме интересира зошто овој месец одам за ск па да испукам некој куршум.
______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
MISFIT
Број на мислења : 281
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 11/2/2019, 08:07
ESN напиша:
MISFIT напиша:
Единствено стрелиште во Скопје на кое не сум бил е Камник.Кажи ми ги цените и за двата пиштоли што како,ме интересира зошто овој месец одам за ск па да испукам некој куршум.
Стандард се цените куршум 25, мета 30, влез 150 можно е да наплаќаат на нови. Пиштоли колку сакаш. И ѕвони кога ќе одиш имаш број.
______________________ To us and those like us, damn few.
ESN
Број на мислења : 1595
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 11/2/2019, 11:08
MISFIT напиша:
ESN напиша:
MISFIT напиша:
Стандард се цените куршум 25, мета 30, влез 150 можно е да наплаќаат на нови. Пиштоли колку сакаш. И ѕвони кога ќе одиш имаш број.