| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+24debarska РИС Gjole^Stolarot Drettica Zajcef assasian leopard Smrtnikot Panter BABUN Iko Генерал Macedonian Knight Mrshajnoski JKD IgorM Legija91 SIG Спенсер Momak od Gjorce ESN Alvar kocov Зоран 28 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/7/2015, 18:27 | |
| - JKD напиша:
- и овој загинал во куманово или е од војните на косово ?
da zaginat e vo kumanovo | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 30/7/2015, 12:31 | |
| Експлозија кај СВР-Скопје, нема повредени, оштетени три возила Во близина на зградата на СВР-Скопје во скопски Аеродром се случила силна детонација околу 15 минути по полноќ. Нема повредени лица, оштетени се прозорски стакла и три возила. Како што изјави за МИА помошник министерот за внатрешни работи Иво Котевски, ноќеска непознат сторител дошол во близина на зградата на Секторот за внатрешни работи во Скопје и фрлил експлозивна направа која експлодирала на работ од тротоарот на паркингот во близина на објектот. – Веднаш е излезено на лице место, подигнати се траги за вештачење. Непознатиот сторител откако ја фрлил експлозивната направа избегал, појасни Котевски, додавајќи оти според првичните сознанија, најверојатно се работи за рачна бомба. http://libertas.mk/ ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 30/7/2015, 12:36 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 30/7/2015, 12:57 | |
| Мене не ми смета...нека се убиваат меѓу себе,ич уво не ми чуе.
А види му фаца маму му.....се гледа дека ко мал го тепале сите у маало..
а за експлозијата...имаа дојава штом така проверуваа возила,но пред некој ден бев на базен(веројатно за таа зграда се збори,кај воен базен) немаше никакво обезбедување...ок,освен 2-3 млади,со цигара во рака и телефон во друга рака.. | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 30/7/2015, 18:10 | |
| Плоштад Редакција пред 4 часа · КОЈ СЕ ИГРА СО ОГАН ВО ЛИПКОВСКИОТ КРАЈ ? Од сериозни извори ПЛОШТАД дознава дека во наредните денови се очекува липковскиот крај да биде прогласен за слободна територија под контрола на ветераните на ОНА, АНА и УЧК. Ситуацијата во Македонија се заострува. | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 30/7/2015, 18:34 | |
| Прв пат слушам за овие ПЛОШТАД... | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 30/7/2015, 19:52 | |
| - Panter напиша:
- Плоштад Редакција
пред 4 часа · КОЈ СЕ ИГРА СО ОГАН ВО ЛИПКОВСКИОТ КРАЈ ? Од сериозни извори ПЛОШТАД дознава дека во наредните денови се очекува липковскиот крај да биде прогласен за слободна територија под контрола на ветераните на ОНА, АНА и УЧК. Ситуацијата во Македонија се заострува. Мислиш не ја прочитаа пораката од диво насеље, па ке треба рифреш ! ја не мислам така . ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 31/7/2015, 00:45 | |
| А да си се вооружете со време? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 31/7/2015, 00:49 | |