| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
bojan1006
Број на мислења : 10
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/10/2015, 14:09 | |
| - gunner напиша:
- кој е од Скопје ќе си оди секој ден дома и ќе нема право на оброк , не знам што да кажам се што можеле да најдат на улица примиле претпоставувам да има нов конкурс сега дали ќе има 500 луѓе што ќе конкурираат
Нас не ни кажаа ништо дека немаме оброк сигурен си во ова? | |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/10/2015, 16:22 | |
| | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/10/2015, 16:37 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/10/2015, 16:57 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/10/2015, 18:01 | |
| ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/10/2015, 19:55 | |
| - Зоран напиша:
- Спенсер напиша:
- Леле сега кога ќе почнат по фб да фрштат слики од полиција специјалци филмање ау баууу, јаооо
Да им се може. Шо им се може ? Ја таквите ги викам гревови. До вчера не знаеа што е пиштол а што пушка, а денес ќе ми продаваат муда за бубрези како се опасни и сакаат да бидат специјалци. Немој молим ти се. Јас такви слики, амблеми, календари воени книги собирам и имам од мои 10 години. Ден денес ги имам и ги чувам, и ги зголемувам материјалите. Па никаде не сум се фалел и слично. Слика на хи5 и фб имав пред 5-6 години.. Календарите и амблемите што тие ги објавуаат сега, јас ги сликав и ги ставав на нет. Али нека им биде, нека се филмаат малце. Кога можат "мафијашите" низ маало да се филмаат со ране и со тото рина, нека се филмаат и овие. Смешни и малоумни. Немој да мислиш дека им љубоморам. Од една страна сум горд и среќен што не сум меѓу нив. Јас поинаку ги замислував овие работи и мојот сон. Ама штета што живеам во македонија. | |
|
| |
bojan1006
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/10/2015, 00:59 | |
| Фрштат бицепси низ форумов | |
|
| |
JKD
| |
| |
bojan1006
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/10/2015, 01:07 | |
| Се засмеав полесно да спијам хахаха | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/10/2015, 01:17 | |
| - bojan1006 напиша:
- Се засмеав полесно да спијам хахаха
Пиши army fails на јутуб,да се посмееш уште појќе,којзнае што се ќе гледаш таму | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|