| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 00:23 | |
| абе што цефка има врска како влегол,важно он е спремен и си ја завршил работата со 40 поени.Жени,иди во ебр темата,тие можат со се партали да те истресат тебе и 90% од младиве во македонија,онака ладно да те истресат.Не понижувај пол,имам ногу жени со поголеми мадиња од машки.Шиптари во есз нема. | |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 03:18 | |
| - gunner напиша:
- Новиве што заврија обуката ги ставиле на различни работни места претежно по станици, но сепак има и дел што се распоредени во специјалните единици, па ме интересира според што се врши ова распоредување?
Зависи кој ќе се јави за тебе, во таа единица ќе бидеш ;D Од првиот конкурс, 80% од кандидатите се по единиците. Од вториов мислам 80тина ќе одат во ЕБР, за специјална немам информации, но ваљда 3-40, но од понеделник ќе знаеме што како ќе биде. Е овој последниов се исклучиво за станици на подрачје на Скопје.. | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 09:44 | |
| Во есз има шиптари Не ги спорам жените браво за нив има една типка радмила се вика србинка во 63 падобранска е.типката е најдобрата во европа.Зборот ми беше есз не се елита како што беа да те ценат на селекција,гледаат и тие врски па и пари ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Спенсер
| |
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 16:24 | |
| Баже само едно ќе ти кажам НЕМА. Ако постојат врски за влегување во бсн или рб јас гиго да не се викам,да не постојам на овој свет.Значи нема братко,нема таму се цени каков си,оти сигурно незнаеш ти а и повеќето овде,кога некој се откажува од селекцијата се редат во два реда тие што останале и тој откажаниот минува среде нив а овие клоци,боксови,шамари му маваат ете тоа е тоа, а не да имаш џеб до нозете и да си син или внук на...... ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 17:58 | |
| - ESN напиша:
- тој откажаниот минува среде нив а овие клоци,боксови,шамари му маваат......
На се го измешал ова со ЈСО? Јас знам дека кога ќе се откаже некој тој ѕвони на ѕвоно |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 18:44 | |
| Не сум измешал туку и волците така прават исто како на јсо што беше Тоа е традиција од одамна ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
икс
Број на мислења : 81
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 21:29 | |
| Порано може и немало врски за во Волците, и Ренџерите, но сега е невозможно да се влезе без врски, бидејќи основен предуслов за влез во ПСО е да си пфв, е пошо и у ПСО почнале да се пријавуваат многу лиглиња , веројатно луѓе од полкот реагирале и сеа пуштија и од цивилство да се пријават на селективен. | |
|
| |
Спенсер
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 23:14 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 23:48 | |
| Тие највероватно ќе ги стават по станици и во собракајна |
|