| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 23:49 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/3/2015, 23:57 | |
| За пишување казни и носење покани и казни по домови доволно е |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 00:07 | |
| Икс знаеш ли другар зошто пак се пушти цивилниот селективаен.Заради 150-те волци отидени за ирак и авган како ПМЦ,ете затоа.Врски за таму нема,пошо физичките критериуми се баш високи,ригорозен преглед у воена болница,психички тест кој има 40-45 прашања а ти треба да го решиш за 30 мин,е ако поминеш низ сите овие одиш на селекција Криволак или Пепелиште.На тие 24 дена ако те бидува успеваш ако не збирај си го багажот и магла дома,а интересно е и тоа што и да ги поминеш тие 24 дена ако инструкторите не се задоволни до тебе пак си одиш дома или ако си пфв остануваш во предходанта единица. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 01:33 | |
| лошото е што,не објавуваат дека тие конкурси се ЗА ПСО.Значи овие конкурси се и за ПФВ и за ПСО.Кога би било само за ПСО,би биле поголеми и мотивациите,а и сите ќе знаат во што се впуштаат.Од тие што ги гледав на сликите,голем дел ми изгледаа како да не знаат зошто се таму,дошле колку да ги има и да пробаат...а таа работа не е за да ПРОБАШ,туку треба да си РЕШЕН да ја работиш,со ладна глава,без да си поставуваш прашалници. | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 11:08 | |
| Ете така се сложувам со тебе ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
икс
Број на мислења : 81
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 12:14 | |
| Да, точно е тоа дека многу момци од Волците ја имаат напуштено единицата , и тоа најдобрите, кој во странство, кој во ЕСЗ,кој во ЕБР.А тие што ја напуштиле единицата сигурно не ја напуштиле од тоа што некое сабајле така им текнало,туку од тоа што се разочарале од тоа што гледаат дека цела АРМ се распаѓа,а со тоа и самата единица тоне. | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 12:50 | |
| | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 12:57 | |
| Private military contractor ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 13:00 | |
| Икс друже се ти е точно само еден дел не.Местењето од арм во мвр и обратно беше до 2008 година,тогаш го укинаа и нема веќе префрлувања.Инаку да жал ептен голем жал за таква единица ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
икс
Број на мислења : 81
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/3/2015, 13:59 | |
| Иначе да не знае некој до кај е конкурсон за во АРМ, до кај стигнаа,некако се измешаа работите.125 места за пфв, после викаат 125 за во специјална, а 125 посебно за пфв Они кога треба да почнат? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|