| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/3/2015, 23:02 | |
| - HolyTemple напиша:
- Тие највероватно ќе ги стават по станици и во собракајна
Ќе има некои што ќе одат и по специјалните единици. Нормално, доколку ја поминат селекцијата или имаат доволно јаки врски. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Rashid
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/3/2015, 11:31 | |
| За овие 2 недели колку што трае новиот конкурс слободно можам да си дадам дозвола и да кажам дека има тешки специјалци (if you know what i mean) | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/3/2015, 13:03 | |
| - Rashid напиша:
- За овие 2 недели колку што трае новиот конкурс слободно можам да си дадам дозвола и да кажам дека има тешки специјалци (if you know what i mean)
Секој конкурс имало и ќе има. Секаде има различни луѓе, нормално е од 440 луѓе да се најдат и некои кои не се за таму. Слушнав дека досега се откажале 4 или 5 кандидати, меѓутоа не можам да кажам колку е точна информацијата. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/3/2015, 14:52 | |
| - Rashid напиша:
- За овие 2 недели колку што трае новиот конкурс слободно можам да си дадам дозвола и да кажам дека има тешки специјалци (if you know what i mean)
дај пример баш ме интересира како си заклучил ? | |
|
| |
Rashid
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/3/2015, 17:06 | |
| - JKD напиша:
- дај пример баш ме интересира како си заклучил ?
епа ај сам заклучи од каде јас сум дошол до таков заклучок. ______________________ For alt vi har. Og alt vi er. Unanimi cum ratione.
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/3/2015, 17:11 | |
| не знам не сум баба ваНЃА кажи ни | |
|
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/3/2015, 13:20 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Rashid напиша:
Секој конкурс имало и ќе има. Секаде има различни луѓе, нормално е од 440 луѓе да се најдат и некои кои не се за таму. Слушнав дека досега се откажале 4 или 5 кандидати, меѓутоа не можам да кажам колку е точна информацијата. Не, не е нормално. Можеа да се изберат 440 луѓе кои се за таму, ама на Фамилијата не и чини така. Еден дечко што влезе, заедно бевме на проверките, ми вика дека има луѓе сабајле во 5:30 паѓаат на смотра, не можат да стојат, се онесвестуваат. Баш се чудам како тие претходно истрчале 3.2 км за 13:30 минути | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/3/2015, 13:28 | |
| - Braveheart993 напиша:
- Smrtnikot напиша:
- Rashid напиша:
Секој конкурс имало и ќе има. Секаде има различни луѓе, нормално е од 440 луѓе да се најдат и некои кои не се за таму. Слушнав дека досега се откажале 4 или 5 кандидати, меѓутоа не можам да кажам колку е точна информацијата. Не, не е нормално. Можеа да се изберат 440 луѓе кои се за таму, ама на Фамилијата не и чини така. Еден дечко што влезе, заедно бевме на проверките, ми вика дека има луѓе сабајле во 5:30 паѓаат на смотра, не можат да стојат, се онесвестуваат. Баш се чудам како тие претходно истрчале 3.2 км за 13:30 минути Смотрата е во 8:20 сабајле. Утринската фискултура како што се нарекува, е во 6:10-20. Паѓаат во 8:20, најчесто заради тоа што не пијат доволно вода во текот на претходните денови или не јадат доволно. Паѓањето не е случај само на овој конкурс, туку на сите 3 до сега имало такви случаи. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/3/2015, 13:37 | |
| Што прават на таа утринска гимнастика ? и дали јадење си обезбеден само од таму ? пример јас во текот на денот имам 5 оброци,од кои 3 се со месо по 200 грама салати и компир,дали пример има можност да носиш и од дома нешто,или мора што има таму-тоа да јадеш ? и смртник,пак доаѓаме на тоа дека треба да се има спортски живот и да се биде спремен ако се сака да се работи нешто такво,не може некој што цел живот физичка активност му била само физичко во средно и играње фудбал у маало,што се пијанчел секој викенд или секој ден,фатил се спремал 1 месец колку да постигне минимум критериуми,и оп наеднаш да станува во 6 саат да трча вежба(ваљда тоа се смета под утринска фискултура) и + цел ден да е активен,веројатно немаат простор за да легне да отспие 3 саата,можда имаат слободно време ама и во тоа слободно време ваљда треба да наместиш кревет,опрема,да се избричиш,избањаш,и такви работи... | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/3/2015, 17:33 | |
| objanete tie sto znaat kako e denot na obuka i na kakvi fazi e podelena vo tekot na 1 godina i vikendot ste slobodni i dr? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|