Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 61 ... 84  Next
АвторПорака
Braveheart993

Braveheart993

Број на мислења : 51

Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty22/3/2015, 18:29

Smrtnikot напиша:
Смотрата е во 8:20 сабајле. Утринската фискултура како што се нарекува, е во 6:10-20. Паѓаат во 8:20, најчесто заради тоа што не пијат доволно вода во текот на претходните денови или не јадат доволно. Паѓањето не е случај само на овој конкурс, туку на сите 3 до сега имало такви случаи.

Тоа значи дека на сите 3 конкурси има луѓе што не се за таму.
Вратете се на почетокот Go down
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty23/3/2015, 21:39

Kолку такви ги има само тие си знаат Glava v zid

Број на мислења : 51

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty25/3/2015, 23:21

Кај Горде на фб пишува промо на кандидатите од последната генерација, сеа не ми е јасно се мисли буквално последната генерација или.. Реално дека малку e збунувачки бидејќи скролнав подолу и кога имало промо на другите генерации никаде не било наведено како ''последната'' .. ?
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty26/3/2015, 00:26

Веројатно се мисли на последната од тие 3-4 конкурси...се надевам дека нема да е последен..
Спенсер

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty1/4/2015, 18:39

Braveheart993 напиша:
Smrtnikot напиша:
Смотрата е во 8:20 сабајле. Утринската фискултура како што се нарекува, е во 6:10-20. Паѓаат во 8:20, најчесто заради тоа што не пијат доволно вода во текот на претходните денови или не јадат доволно. Паѓањето не е случај само на овој конкурс, туку на сите 3 до сега имало такви случаи.

Тоа значи дека на сите 3 конкурси има луѓе што не се за таму.

Досега од 1210 примени на обука во Идризово, а подоцна ~1100 на работа... 95% НЕ се за таму. Smile Ама јбг, тоа е тоа.
Спенсер

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty1/4/2015, 18:40

JKD напиша:
Што прават на таа утринска гимнастика ? и дали јадење си обезбеден само од таму ? пример јас во текот на денот имам 5 оброци,од кои 3 се со месо по 200 грама салати и компир,дали пример има можност да носиш и од дома нешто,или мора што има таму-тоа да јадеш ? и смртник,пак доаѓаме на тоа дека треба да се има спортски живот и да се биде спремен ако се сака да се работи нешто такво,не може некој што цел живот физичка активност му била само физичко во средно и играње фудбал у маало,што се пијанчел секој викенд или секој ден,фатил се спремал 1 месец колку да постигне минимум критериуми,и оп наеднаш да станува во 6 саат да трча вежба(ваљда тоа се смета под утринска фискултура) и + цел ден да е активен,веројатно немаат простор за да легне да отспие 3 саата,можда имаат слободно време ама и во тоа слободно време ваљда треба да наместиш кревет,опрема,да се избричиш,избањаш,и такви работи...

Слушај пријатле. Напушти тренингот, батали таква исхрана. Smile Тоа време потроши го на друга активност која на следен конкурс ќе ти се исплати. Траст ми Wink
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty1/4/2015, 19:11

Спенсер напиша:
JKD напиша:
Што прават на таа утринска гимнастика ? и дали јадење си обезбеден само од таму ? пример јас во текот на денот имам 5 оброци,од кои 3 се со месо по 200 грама салати и компир,дали пример има можност да носиш и од дома нешто,или мора што има таму-тоа да јадеш ? и смртник,пак доаѓаме на тоа дека треба да се има спортски живот и да се биде спремен ако се сака да се работи нешто такво,не може некој што цел живот физичка активност му била само физичко во средно и играње фудбал у маало,што се пијанчел секој викенд или секој ден,фатил се спремал 1 месец колку да постигне минимум критериуми,и оп наеднаш да станува во 6 саат да трча вежба(ваљда тоа се смета под утринска фискултура) и + цел ден да е активен,веројатно немаат простор за да легне да отспие 3 саата,можда имаат слободно време ама и во тоа слободно време ваљда треба да наместиш кревет,опрема,да се избричиш,избањаш,и такви работи...

Слушај пријатле. Напушти тренингот, батали таква исхрана. Smile Тоа време потроши го на друга активност која на следен конкурс ќе ти се исплати.  Траст ми Wink

Пријател,нема такво нешто што ќе ме тргне од тој начин на живот.Јас тоа не го правам со сила,јас не го правам од што морам,туку од што сакам,и од што сум зависен од таков начин на живот.Другачије,не знам и не сакам Smile а за тоа дали има и друга активност што ќе ми донесе поголема шанса,факт дека има,ама ете не ја правам,па ќе видиме што ќе биде...секој е одговорен за сопствените постапки Very Happy
minceski

Број на мислења : 17

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty6/4/2015, 03:21

jas mislam deka ke ima povtrorno konkurs, neli sega poslednite so gi primaa site ke bidat za ps po skopje. Kaj nas vo stip falat najmalce okolku 30 policajci i uste 7-8 sega vo septemvri vo penzija ke odat..., po logika naredniot konkurs dokolku go ima najgolem provent ke bidat za ps nadvor od sk. nie moze samo da se nadevame deka ke ima i edna informacija ako moze, bidejki lani ne mi gi vratija dokomentite, dali na nekoj ovaa godina mu gi vratija ili pak ima nekakva proceduva pozz
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty6/4/2015, 10:23

Скопје се шири,криминалот е се поголем,па ако сакаш од сообраќајки до кражби убиства грабнувања разбојништва,така да јас мислам дека никогаш ќе не можат да кажат дека имаат доволно полицајци на терен,мада мислам дека е подобро и повеќето од канцеларии да се извадат надвор,има и такви кои што се вработени ради некаква заслуга,ама така е во секоја институција,и во арм и во мвр.

Дај Боже да има vojnik vesel
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty6/4/2015, 11:45

minceski напиша:
jas mislam deka ke ima povtrorno konkurs, neli sega poslednite so gi primaa site ke bidat za ps po skopje. Kaj nas vo stip falat najmalce  okolku 30 policajci i uste 7-8 sega vo septemvri vo penzija ke odat..., po logika naredniot konkurs dokolku go ima najgolem provent ke bidat za ps nadvor od sk. nie moze samo da se nadevame deka ke ima i edna informacija ako moze, bidejki lani ne mi gi vratija dokomentite, dali na nekoj ovaa godina mu gi vratija ili pak ima nekakva proceduva pozz

Јас мислам дека од претходните два конкурса тие ќе ги распоредуваат по градовите, бидејќи голем дел биле луѓе од другите градови во Македонија, и еден другар од полиција влезен во првиот конкурс ми кажа дека многу негови колеги барале да ги распоредат во нивните родни места бидејќи во Скопје плаќале кирии и големи трошоци, па така се мислам кога ќе заврши третиов и кога ќе ги распоредат овие само за Скопје, другите од претходниот ќе ги стават во останатите градови.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 39 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 39 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 61 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР