|
|
| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters | |
Автор | Порака |
---|
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/3/2015, 18:29 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Смотрата е во 8:20 сабајле. Утринската фискултура како што се нарекува, е во 6:10-20. Паѓаат во 8:20, најчесто заради тоа што не пијат доволно вода во текот на претходните денови или не јадат доволно. Паѓањето не е случај само на овој конкурс, туку на сите 3 до сега имало такви случаи.
Тоа значи дека на сите 3 конкурси има луѓе што не се за таму. | |
| | | ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 23/3/2015, 21:39 | |
| Kолку такви ги има само тие си знаат ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
| | | gunner
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 25/3/2015, 23:21 | |
| Кај Горде на фб пишува промо на кандидатите од последната генерација, сеа не ми е јасно се мисли буквално последната генерација или.. Реално дека малку e збунувачки бидејќи скролнав подолу и кога имало промо на другите генерации никаде не било наведено како ''последната'' .. ? | |
| | | JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 26/3/2015, 00:26 | |
| Веројатно се мисли на последната од тие 3-4 конкурси...се надевам дека нема да е последен.. | |
| | | Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 1/4/2015, 18:39 | |
| - Braveheart993 напиша:
- Smrtnikot напиша:
- Смотрата е во 8:20 сабајле. Утринската фискултура како што се нарекува, е во 6:10-20. Паѓаат во 8:20, најчесто заради тоа што не пијат доволно вода во текот на претходните денови или не јадат доволно. Паѓањето не е случај само на овој конкурс, туку на сите 3 до сега имало такви случаи.
Тоа значи дека на сите 3 конкурси има луѓе што не се за таму. Досега од 1210 примени на обука во Идризово, а подоцна ~1100 на работа... 95% НЕ се за таму. Ама јбг, тоа е тоа. | |
| | | Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 1/4/2015, 18:40 | |
| - JKD напиша:
- Што прават на таа утринска гимнастика ? и дали јадење си обезбеден само од таму ? пример јас во текот на денот имам 5 оброци,од кои 3 се со месо по 200 грама салати и компир,дали пример има можност да носиш и од дома нешто,или мора што има таму-тоа да јадеш ? и смртник,пак доаѓаме на тоа дека треба да се има спортски живот и да се биде спремен ако се сака да се работи нешто такво,не може некој што цел живот физичка активност му била само физичко во средно и играње фудбал у маало,што се пијанчел секој викенд или секој ден,фатил се спремал 1 месец колку да постигне минимум критериуми,и оп наеднаш да станува во 6 саат да трча вежба(ваљда тоа се смета под утринска фискултура) и + цел ден да е активен,веројатно немаат простор за да легне да отспие 3 саата,можда имаат слободно време ама и во тоа слободно време ваљда треба да наместиш кревет,опрема,да се избричиш,избањаш,и такви работи...
Слушај пријатле. Напушти тренингот, батали таква исхрана. Тоа време потроши го на друга активност која на следен конкурс ќе ти се исплати. Траст ми | |
| | | JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 1/4/2015, 19:11 | |
| - Спенсер напиша:
- JKD напиша:
- Што прават на таа утринска гимнастика ? и дали јадење си обезбеден само од таму ? пример јас во текот на денот имам 5 оброци,од кои 3 се со месо по 200 грама салати и компир,дали пример има можност да носиш и од дома нешто,или мора што има таму-тоа да јадеш ? и смртник,пак доаѓаме на тоа дека треба да се има спортски живот и да се биде спремен ако се сака да се работи нешто такво,не може некој што цел живот физичка активност му била само физичко во средно и играње фудбал у маало,што се пијанчел секој викенд или секој ден,фатил се спремал 1 месец колку да постигне минимум критериуми,и оп наеднаш да станува во 6 саат да трча вежба(ваљда тоа се смета под утринска фискултура) и + цел ден да е активен,веројатно немаат простор за да легне да отспие 3 саата,можда имаат слободно време ама и во тоа слободно време ваљда треба да наместиш кревет,опрема,да се избричиш,избањаш,и такви работи...
Слушај пријатле. Напушти тренингот, батали таква исхрана. Тоа време потроши го на друга активност која на следен конкурс ќе ти се исплати. Траст ми Пријател,нема такво нешто што ќе ме тргне од тој начин на живот.Јас тоа не го правам со сила,јас не го правам од што морам,туку од што сакам,и од што сум зависен од таков начин на живот.Другачије,не знам и не сакам а за тоа дали има и друга активност што ќе ми донесе поголема шанса,факт дека има,ама ете не ја правам,па ќе видиме што ќе биде...секој е одговорен за сопствените постапки | |
| | | minceski
Број на мислења : 17
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/4/2015, 03:21 | |
| jas mislam deka ke ima povtrorno konkurs, neli sega poslednite so gi primaa site ke bidat za ps po skopje. Kaj nas vo stip falat najmalce okolku 30 policajci i uste 7-8 sega vo septemvri vo penzija ke odat..., po logika naredniot konkurs dokolku go ima najgolem provent ke bidat za ps nadvor od sk. nie moze samo da se nadevame deka ke ima i edna informacija ako moze, bidejki lani ne mi gi vratija dokomentite, dali na nekoj ovaa godina mu gi vratija ili pak ima nekakva proceduva pozz
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/4/2015, 10:23 | |
| Скопје се шири,криминалот е се поголем,па ако сакаш од сообраќајки до кражби убиства грабнувања разбојништва,така да јас мислам дека никогаш ќе не можат да кажат дека имаат доволно полицајци на терен,мада мислам дека е подобро и повеќето од канцеларии да се извадат надвор,има и такви кои што се вработени ради некаква заслуга,ама така е во секоја институција,и во арм и во мвр. Дај Боже да има | |
| | | Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 6/4/2015, 11:45 | |
| - minceski напиша:
- jas mislam deka ke ima povtrorno konkurs, neli sega poslednite so gi primaa site ke bidat za ps po skopje. Kaj nas vo stip falat najmalce okolku 30 policajci i uste 7-8 sega vo septemvri vo penzija ke odat..., po logika naredniot konkurs dokolku go ima najgolem provent ke bidat za ps nadvor od sk. nie moze samo da se nadevame deka ke ima i edna informacija ako moze, bidejki lani ne mi gi vratija dokomentite, dali na nekoj ovaa godina mu gi vratija ili pak ima nekakva proceduva pozz
Јас мислам дека од претходните два конкурса тие ќе ги распоредуваат по градовите, бидејќи голем дел биле луѓе од другите градови во Македонија, и еден другар од полиција влезен во првиот конкурс ми кажа дека многу негови колеги барале да ги распоредат во нивните родни места бидејќи во Скопје плаќале кирии и големи трошоци, па така се мислам кога ќе заврши третиов и кога ќе ги распоредат овие само за Скопје, другите од претходниот ќе ги стават во останатите градови. |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
| | | | Конкурси за вработување во МВР | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|