| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/2/2015, 14:29 | |
| - minceski напиша:
- Не да е за греота конкурсот, за срамота е. 10 дена чекам, секогаш телефонот при рака, на секој повик гласот трепери кога се јавував, се надевав. Како на момент да заборавав во која држава живеам, за сега да имам мотив и причина да го побарам пасошот...
Без разочарување друже, не си само ти, напротив има многу. Има луѓе на кои по трет пат не се примени. А и сигурно ќе има барем уште еден конкурс по завршувањето на овој. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/2/2015, 14:35 | |
| Ако има уште еден конкурс, обавезно активирање во партија, иначе вака не ја бива... за жал! | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/2/2015, 16:29 | |
| Braveheart такви муабети со партии, тука не. | |
|
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/2/2015, 16:39 | |
| Се извинувам, ако смета избришете го постот. | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/2/2015, 17:03 | |
| sakam da gi prasam nesto na tie koi sto stignaa do lekarski toa e posledna prepreka pred da gi viknat izbranite da zapoznat na obuka site sto stignavte na lekarski neka mi pisat vo pp koj saka- koi bea fazite i postapkite i kako gi pominavte od prijavuvanjeto na konkursot od pocetok fizickite i dr da mi objasni vo pp. | |
|
| |
Букефал
Број на мислења : 3
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/2/2015, 01:03 | |
| Braveheart993 е само реален. Жално е што на таков начин ги одбираат кандидатите. Не треба воопшто да се спремаш за да поминеш на почетните физички проверки. Треба само да бакнуваш нечиј задник во партија, а мама и тато да имаат некој моќен пријател во МВР за да те помине низ селективните фази | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/2/2015, 02:30 | |
| Знам јас дека тоа е така, но како модератор на форумов, според правилата, не смеам да дозволам да се препорачува нешто што во крајна цел не е здраво за државата и за општеството во кое живееме сите ние. Наместо да се трудиме што повеќе да се „гадиме„ од таквите работи, ние тука ги стимулираме... мислам дека нема потреба и дека се разбираме | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 9/2/2015, 10:25 | |
| Абе не е дека сите 100% се влезени така,ама голем дел,да.Јас знам 3ца што беа спремни,ама 10тина други што не биле па влегле... | |
|
| |
minceski
Број на мислења : 17
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 11/2/2015, 18:11 | |
| Како да не се разочаруваме, сите тие што не ги повикаа на прегледи, немале партиски приоритет, член сум на партијата од 2010 со цел да се вработам во полиција или војска, одбиен сум на 6 конкурси, 3 за пфв и 3 за полиција. На сите 6 стигнеш до изворо и не се напиеш од водата. На сите кој сакат да се пријават јас ги советувам без подршка од партијата и врска некој роднина, нема шанси да биде некој приман. незнам колку ќе стое овој пост најверојатно ќе биде избришан | |
|
| |
Nikolce Trajkovski
Број на мислења : 4
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 11/2/2015, 22:40 | |
| za zal toa e glupata vistina vo ovaa drzava mincevski a sepak mislam deka i kriteriumi se dadeni za da se pocituvaat a ne mi e jasno kako mozat da primat luge kao na primer za visinata da ne bidat za devojcinjata pod 165 i maskite pod 175 vazi li toj kriterium ili samo taka e pisan a i 90% se pominati na lepe oci so vrski ednostavno se razocarav prvo prijavuvanje na konkursov mi e ali dovolno se razocarav od toa kako funkcionira nasava drzava. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|