Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 52 ... 84  Next
АвторПорака
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty7/2/2015, 14:29

minceski напиша:
Не да е за греота конкурсот, за срамота е. 10 дена чекам, секогаш телефонот при рака, на секој повик гласот трепери кога се јавував, се надевав. Како на момент да заборавав во која држава живеам, за сега да имам мотив и причина да го побарам пасошот...

Без разочарување друже, не си само ти, напротив има многу. Има луѓе на кои по трет пат не се примени. А и сигурно ќе има барем уште еден конкурс по завршувањето на овој.

Braveheart993

Број на мислења : 51

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty7/2/2015, 14:35

Ако има уште еден конкурс, обавезно активирање во партија, иначе вака не ја бива... за жал!
Вратете се на почетокот Go down
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty7/2/2015, 16:29

Braveheart такви муабети со партии, тука не.
Braveheart993

Braveheart993

Број на мислења : 51

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty7/2/2015, 16:39

Се извинувам, ако смета избришете го постот.
Panter

Број на мислења : 452

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty7/2/2015, 17:03

sakam da gi prasam nesto na tie koi sto stignaa do lekarski toa e posledna prepreka pred da gi viknat izbranite da zapoznat na obuka
site sto stignavte na lekarski neka mi pisat vo pp koj saka- koi bea fazite i postapkite i kako gi pominavte od prijavuvanjeto na konkursot od pocetok fizickite i dr da mi objasni vo pp.
Букефал

Број на мислења : 3

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty9/2/2015, 01:03

Braveheart993 е само реален. Жално е што на таков начин ги одбираат кандидатите. Не треба воопшто да се спремаш за да поминеш на почетните физички проверки. Треба само да бакнуваш нечиј задник во партија, а мама и тато да имаат некој моќен пријател во МВР за да те помине низ селективните фази Smile
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty9/2/2015, 02:30

Знам јас дека тоа е така, но како модератор на форумов, според правилата, не смеам да дозволам да се препорачува нешто што во крајна цел не е здраво за државата и за општеството во кое живееме сите ние. Наместо да се трудиме што повеќе да се „гадиме„ од таквите работи, ние тука ги стимулираме... мислам дека нема потреба и дека се разбираме Very Happy
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty9/2/2015, 10:25

Абе не е дека сите 100% се влезени така,ама голем дел,да.Јас знам 3ца што беа спремни,ама 10тина други што не биле па влегле...
minceski

Број на мислења : 17

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty11/2/2015, 18:11

Како да не се разочаруваме, сите тие што не ги повикаа на прегледи, немале партиски приоритет, член сум на партијата од 2010 со цел да се вработам во полиција или војска, одбиен сум на 6 конкурси, 3 за пфв и 3 за полиција. На сите 6 стигнеш до изворо и не се напиеш од водата. На сите кој сакат да се пријават јас ги советувам без подршка од партијата и врска некој роднина, нема шанси да биде некој приман. незнам колку ќе стое овој пост најверојатно ќе биде избришан
Nikolce Trajkovski

Број на мислења : 4

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty11/2/2015, 22:40

za zal toa e glupata vistina vo ovaa drzava mincevski a sepak mislam deka i kriteriumi se dadeni za da se pocituvaat a ne mi e jasno kako mozat da primat luge kao na primer za visinata da ne bidat za devojcinjata pod 165 i maskite pod 175 vazi li toj kriterium ili samo taka e pisan a i 90% se pominati na lepe oci so vrski ednostavno se razocarav prvo prijavuvanje na konkursov mi e ali dovolno se razocarav od toa kako funkcionira nasava drzava.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 21 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 21 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 52 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР