| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
petarbt
Број на мислења : 1
| Предмет: .. 12/2/2015, 23:28 | |
| 3 pati na najlosi nacini odbivani i bez nikakvo objasnuvanje i pravda so sigurnost pokazani rezultati poke od dobri ako mislea deka ke ne demotiviraat i deka ke ne omalovazat nema da mozi taka ,ako nekat da primaat dobri luge vo svojte redovi togas vo red ima mesta kaj so ne cenat mnogu poke greota e za ovaja drzava so dozvolva talentite da ja napustat... | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 12/2/2015, 23:48 | |
| Верувај дека тоа е проблем во најголемите врвови во МВР,вистинските професионалци се гадат од конкурсите...јас лично знам за таков пример,ама единка не може да смени ништо за жал. | |
|
| |
gunner
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 12/2/2015, 23:49 | |
| Како што разбрав од еден тип дека до сега бутнале 100 души на медицинските провери, а бидејќи се почнати на 29 јануари до сега логички е околу 230 луѓе да биле повикани па евентуално и 250 ( со се викенди), бидејќи сите кажуваат дека по 15 луѓе биле проверувани на ден.. Разбрав и дека обуката ќе стартува на 1 март.. па дали има нешто вистина во oва да се понадеваме уште малце xD ? | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 12/2/2015, 23:56 | |
| - gunner напиша:
- Како што разбрав од еден тип дека до сега бутнале 100 души на медицинските провери, а бидејќи се почнати на 29 јануари до сега логички е околу 230 луѓе да биле повикани па евентуално и 250 ( со се викенди), бидејќи сите кажуваат дека по 15 луѓе биле проверувани на ден.. Разбрав и дека обуката ќе стартува на 1 март.. па дали има нешто вистина во oва да се понадеваме уште малце xD ?
Дневно беа проверувани од 40 до 80 луѓе. Првиот и вториот ден беа прегледани по точно 80 луѓе. Мислам дека медицинските веќе се завршени, во тек е проверката на потенцијалните кандидати, колку што успеав да слушнам. Колку е точно, не би можел да кажам. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
gunner
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/2/2015, 00:06 | |
| - Smrtnikot напиша:
- gunner напиша:
- Како што разбрав од еден тип дека до сега бутнале 100 души на медицинските провери, а бидејќи се почнати на 29 јануари до сега логички е околу 230 луѓе да биле повикани па евентуално и 250 ( со се викенди), бидејќи сите кажуваат дека по 15 луѓе биле проверувани на ден.. Разбрав и дека обуката ќе стартува на 1 март.. па дали има нешто вистина во oва да се понадеваме уште малце xD ?
Дневно беа проверувани од 40 до 80 луѓе. Првиот и вториот ден беа прегледани по точно 80 луѓе. Мислам дека медицинските веќе се завршени, во тек е проверката на потенцијалните кандидати, колку што успеав да слушнам. Колку е точно, не би можел да кажам. другар ми беше во петокот на 30 рече 15 луѓе биле само.. од 7 и 30 до 13:30, после имале некакво интервју со некои дечки???... | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/2/2015, 00:19 | |
| - gunner напиша:
- Smrtnikot напиша:
- gunner напиша:
Дневно беа проверувани од 40 до 80 луѓе. Првиот и вториот ден беа прегледани по точно 80 луѓе. Мислам дека медицинските веќе се завршени, во тек е проверката на потенцијалните кандидати, колку што успеав да слушнам. Колку е точно, не би можел да кажам. другар ми беше во петокот на 30 рече 15 луѓе биле само.. од 7 и 30 до 13:30, после имале некакво интервју со некои дечки???... Прв пат слушам за тоа дека имало интервју. Знам дека се вршат проверки од страна на полициски службеници за секој кандидат. Лични податоци, место на живеење и нешто повеќе за личноста на кандидатот. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
gunner
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/2/2015, 00:24 | |
| - Smrtnikot напиша:
- gunner напиша:
- Smrtnikot напиша:
- gunner напиша:
Дневно беа проверувани од 40 до 80 луѓе. Првиот и вториот ден беа прегледани по точно 80 луѓе. Мислам дека медицинските веќе се завршени, во тек е проверката на потенцијалните кандидати, колку што успеав да слушнам. Колку е точно, не би можел да кажам. другар ми беше во петокот на 30 рече 15 луѓе биле само.. од 7 и 30 до 13:30, после имале некакво интервју со некои дечки???... Прв пат слушам за тоа дека имало интервју. Знам дека се вршат проверки од страна на полициски службеници за секој кандидат. Лични податоци, место на живеење и нешто повеќе за личноста на кандидатот. па како демек требало да се состанат некаде низ градот , или пак директно кај нив во база.. ги прашувале општо информации за нив. Инаку ти да не беше случајно на медицинските ? | |
|
| |
Simona Ancevska
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/2/2015, 00:32 | |
| Не се работи за интервју,разговор со инспектор од убк да увидат дали сте доволно доверливи...Може и да не разговараат лично со вас туку со некој ваш близок за тоа каква личност сте | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/2/2015, 09:48 | |
| - Simona Ancevska напиша:
- Не се работи за интервју,разговор со инспектор од убк да увидат дали сте доволно доверливи...Може и да не разговараат лично со вас туку со некој ваш близок за тоа каква личност сте
Најверојатно тоа е тоа. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 13/2/2015, 11:50 | |
| a sto mislite zasto tolku se odlozi ??? Covekot sto mi bese vrska , mi rece nema sansi da te butnam da vlezes a e general u Policija , mi rece uste na testovite psihicki deka nema sansi se e fateno, a se odlozi zasto sto se raspravale prethodnata godina vlegol tvojot , sega na red e mojot i taka , imalo prepukuvanja ne deka mi trebaat vrski za da vlezam se pominav so max poeni , dve godini po red e vaka no toa e ziveeme vo fucking fyromija,sistemot na vrednosti ne postoi zal mi e za site decki spremni koi ne vlegle , toa e loso a drzavata ona gubi , bezbednosniot sistem ni e nula , mu rekle od doma sine idi prijavi se za policaec ke ti najdeme vrski ke rabotis tie odma vlagaat, a decki sto sakaat da bidat koi vlozie krv, pot, da treniraat za da uspeat nema mesto za niv
______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|