Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 53 ... 84  Next
АвторПорака
petarbt

Број на мислења : 1

Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty
ПишувањеПредмет: ..   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty12/2/2015, 23:28

3 pati na najlosi nacini odbivani i bez nikakvo objasnuvanje i pravda so sigurnost pokazani rezultati poke od dobri ako mislea deka ke ne demotiviraat i deka ke ne omalovazat nema da mozi taka ,ako nekat da primaat dobri luge vo svojte redovi togas vo red ima mesta kaj so ne cenat mnogu poke greota e za ovaja drzava so dozvolva talentite da ja napustat...
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty12/2/2015, 23:48

Верувај дека тоа е проблем во најголемите врвови во МВР,вистинските професионалци се гадат од конкурсите...јас лично знам за таков пример,ама единка не може да смени ништо за жал.
gunner

Број на мислења : 51

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty12/2/2015, 23:49

Како што разбрав од еден тип дека до сега бутнале 100 души на медицинските провери, а бидејќи се почнати на 29 јануари до сега логички е околу 230 луѓе да биле повикани па евентуално и 250 ( со се викенди), бидејќи сите кажуваат дека по 15 луѓе биле проверувани на ден.. Разбрав и дека обуката ќе стартува на 1 март.. па дали има нешто вистина во oва да се понадеваме уште малце xD ?
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty12/2/2015, 23:56

gunner напиша:
Како што разбрав од еден тип дека до сега бутнале 100 души на медицинските провери, а бидејќи се почнати на 29 јануари до сега логички е околу 230 луѓе да биле повикани па евентуално и 250 ( со се викенди), бидејќи сите кажуваат дека по 15 луѓе биле проверувани на ден.. Разбрав и дека обуката ќе стартува на 1 март.. па дали има нешто вистина во oва да се понадеваме уште малце xD ?

Дневно беа проверувани од 40 до 80 луѓе. Првиот и вториот ден беа прегледани по точно 80 луѓе. Мислам дека медицинските веќе се завршени, во тек е проверката на потенцијалните кандидати, колку што успеав да слушнам. Колку е точно, не би можел да кажам.

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty13/2/2015, 00:06

Smrtnikot напиша:
gunner напиша:

Дневно беа проверувани од 40 до 80 луѓе. Првиот и вториот ден беа прегледани по точно 80 луѓе. Мислам дека медицинските веќе се завршени, во тек е проверката на потенцијалните кандидати, колку што успеав да слушнам. Колку е точно, не би можел да кажам.

другар ми беше во петокот на 30 рече 15 луѓе биле само.. од 7 и 30 до 13:30, после имале некакво интервју со некои дечки???...
Smrtnikot

Smrtnikot

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty13/2/2015, 00:19

gunner напиша:
Smrtnikot напиша:
gunner напиша:

другар ми беше во петокот на 30 рече 15 луѓе биле само.. од 7 и 30 до 13:30, после имале некакво интервју со некои дечки???...

Прв пат слушам за тоа дека имало интервју. Знам дека се вршат проверки од страна на полициски службеници за секој кандидат. Лични податоци, место на живеење и нешто повеќе за личноста на кандидатот.

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty13/2/2015, 00:24

Smrtnikot напиша:
gunner напиша:
Smrtnikot напиша:
gunner напиша:

Прв пат слушам за тоа дека имало интервју. Знам дека се вршат проверки од страна на полициски службеници за секој кандидат. Лични податоци, место на живеење и нешто повеќе за личноста на кандидатот.
па како демек требало да се состанат некаде низ градот , или пак директно кај нив во база.. ги прашувале општо информации за нив. Инаку ти да не беше случајно на медицинските ?
Simona Ancevska

Број на мислења : 16

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty13/2/2015, 00:32

Не се работи за интервју,разговор со инспектор од убк да увидат дали сте доволно доверливи...Може и да не разговараат лично со вас туку со некој ваш близок за тоа каква личност сте
Smrtnikot

Smrtnikot

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty13/2/2015, 09:48

Simona Ancevska напиша:
Не се работи за интервју,разговор со инспектор од убк да увидат дали сте доволно доверливи...Може и да не разговараат лично со вас туку со некој ваш близок за тоа каква личност сте

Најверојатно тоа е тоа.

assasian

Број на мислења : 304

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty13/2/2015, 11:50

a sto mislite zasto tolku se odlozi ???
Covekot sto mi bese vrska , mi rece nema sansi da te butnam da vlezes a e general u Policija , mi rece uste na testovite psihicki deka nema sansi se e fateno,
a se odlozi zasto sto se raspravale prethodnata godina vlegol tvojot , sega na red e mojot i taka , imalo prepukuvanja
ne deka mi trebaat vrski za da vlezam se pominav so max poeni , dve godini po red e vaka no toa e ziveeme vo fucking fyromija,sistemot na vrednosti ne postoi
zal mi e za site decki spremni koi ne vlegle , toa e loso a drzavata ona gubi , bezbednosniot sistem ni e nula ,
mu rekle od doma sine idi prijavi se za policaec ke ti najdeme vrski ke rabotis tie odma vlagaat, a decki sto sakaat da bidat koi vlozie krv, pot, da treniraat za da uspeat nema mesto za niv

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 22 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 22 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 53 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР