Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 68 ... 84  Next
АвторПорака
ZokiFifty

Број на мислења : 14

Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty7/6/2015, 17:48

JKD напиша:
И те како им требаат...тоа е сигурно.Посебно по единиците,пошто не влагаат сите во единиците од сите конкурси..

Од првиот и вториот имаше по единиците, за тигар сигурно влагаа од првиот, а од вториов за тигар сигурно, а за ебр не сум сигурен ама мислам и таму влагаа.
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty7/6/2015, 17:55

Во ЕБР примија цела нова чета...ЕСЗ зимаа помал број,но и нормално е.
ZokiFifty

Број на мислења : 14

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty7/6/2015, 17:57

JKD напиша:
Во ЕБР примија цела нова чета...ЕСЗ зимаа помал број,но и нормално е.

Ајде, ајде да се надеваме годинава октомври ноември дека ќе има, ако знае некој на форумов посигурно ќе каже ваљда.
Rashid

Rashid

Број на мислења : 80

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty26/6/2015, 10:05

Od slednata nedela 6 tima idat na praksa, ostanatite vo septemvri. Kosuli, maici, pantolani, kapi, kravati ima AMA konduri nemaaaa... da se nadevame deka do vtornik kje podelat

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty26/6/2015, 11:40

паа ни на претходните немаше.Сами си носеа од дома,за тоа од мактел ги заебаваше саше аналитико,дека биле во опинци Very Happy

Ама тоа за дур се во ЦО,а за на терен нормално дека ќе нема,кога еден припадник дава чизми на 5 свои роднини,и тоа по 2 пара,треба некако тоа да се сопре,или веќе ако даваат да даваат само оние на повисок степен што се да имаат поголема слобода,вака обичен полицаец опремува по 2-3 братучеди со чизми.
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty26/6/2015, 18:20

Ало бе луѓе, вие имате инфо каква е состојбата во полицијата? Не само што не добиваат по 2 пара, туку и со тој 1 пар и лете и зиме шпартаат некогаш. На зима додуша и чизми имаат ми се чини. Пантолоните со години им се исти, уште со зимски шетаат по ова време. Кошулите... дај не кажувајте нешто што немате инфо од прва-втора рака. Тешки да им даваа по еден пар нови пантолони и чевли секоја година, крајот кај ќе ни беше.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty26/6/2015, 18:22

Зборев за чизми,ако за мене се однесуваше ова,а ако беше за членот погоре,и тој самиот кажа дека чизми нема односно обувки.
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty27/6/2015, 08:14

Обувки нема и не се знае дали ќе има или кандидатите ќе треба сами да си купат. Што се однесува на чизми, мислам дека ги добиваат откако ќе станат полициски службеници. Патем има шпекулации дека од овој конкурс нема да има прием на кандидати по специјалните единици или пак дека дури и да има тие ќе бидат минимални бројки, меѓутоа кружат муабети дека една чета од новата ЕЈРМИ ќе се пополни од овој конкурс. Останува да видиме како ќе биде до крај.

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty6/7/2015, 20:28

Ме интересира нешто во врска со конкурсов. Од кога ќе те примат, за колку време почнуваш да работиш за плата? Некаде мислам дека прочитав дека 11 месеци трае обуката и за тоа време не те плаќаат. Тоа а за обична полиција или за во единиците?

Друго прашање, дали и за ПФВ е сличен системот? Или тами побрзо се почнува со работа? (Знам дека служење воен рок е задолжително)

Последно прашање, кои се плусевите ако имаш факултет, за работа во војска или полиција, и какви се можностите за напредување во споредба со без факс?
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty6/7/2015, 20:52

MISFIT напиша:
Ме интересира нешто во врска со конкурсов. Од кога ќе те примат, за колку време почнуваш да работиш за плата? Некаде мислам дека прочитав дека 11 месеци трае обуката и за тоа време не те плаќаат. Тоа а за обична полиција или за во единиците?

Друго прашање, дали и за ПФВ е сличен системот? Или тами побрзо се почнува со работа? (Знам дека служење воен рок е задолжително)

Последно прашање, кои се плусевите ако имаш факултет, за работа во војска или полиција, и какви се можностите за напредување во споредба со без факс?

13 месеци е обуката,за тоа време ти даваат некоја ситна пара ми се чини,после тие 13 месеци ти стапуваш во работен однос,ако го завршиш успешно конкурсот.Кога ќе влезеш во единица,и пројдеш селекција,штом стапиш кон обука,ми се чини дека добиваш плата како веќе да си припадник.Всушност,и си припадник,ама те чека обука.

За ПФВ мислам е 6 месеци обуката,и за тоа време не знам дали те плаќаат.

Факултет има предност за повисоките командни места,со средно ми се чини дека максимум што можеш да стигнеш е тим лидер.Над тоа треба факс.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 52 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 52 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 68 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР