| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 08:10 | |
| Реално не сум запознаен со вакви случаи и затоа мислам и дека воопшто ги нема, бидејќи колку што знам нема и не смее да има поделеност на етничка или религиозна основа. Сепак ако е тоа вистина, што јас лично се сомневам, добар ви е предлогот. Знам дека имало одредени случаи каде што кандидат од албанска националност затварал очи при поздравување на знаме и интонирање на химната на РМ, меѓутоа дека имало некои посериозни проблеми не сум запознаен. Инаку казните повеќе не се состојат од склекови, трчање и други вежби, туку си има процедури каде што се пишува писмено појаснување и после си добиваш писмена или јавна опомена, неколку писмени или две јавни опомени и си одиш од обуката. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 14:04 | |
| Абе нека избрка 300 души слободно да го видам.Само единството е решение,за се. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 14:09 | |
| Moe mislenje, tie sto izvikuvaat UCK itn. poddrzuvaat kriminalci/teroristi, neprijateli na drzavata i so toa na site pripadnici na edinicata. Ne mora toa da se smeta kako etnicki problem. Taka polesno bi se iscistil problemot i ke se isfrlat inicijatorite, provokatorite. |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 15:52 | |
| - MISFIT напиша:
- Moe mislenje, tie sto izvikuvaat UCK itn. poddrzuvaat kriminalci/teroristi, neprijateli na drzavata i so toa na site pripadnici na edinicata. Ne mora toa da se smeta kako etnicki problem. Taka polesno bi se iscistil problemot i ke se isfrlat inicijatorite, provokatorite.
Тие сеуште се далеку од припадници на било што,камоли единица. | |
|
| |
ZokiFifty
Број на мислења : 14
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 16:03 | |
| A, конкурс ќе има ли годинава? хаха | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 16:05 | |
| - ZokiFifty напиша:
- A, конкурс ќе има ли годинава? хаха
Според мене да,пошто како што кажаа,и пред некоја година имаше избори(мислам 2013) па пак имаше конкурс... | |
|
| |
ZokiFifty
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 16:26 | |
| - JKD напиша:
- ZokiFifty напиша:
Според мене да,пошто како што кажаа,и пред некоја година имаше избори(мислам 2013) па пак имаше конкурс... Според многу луѓе е да, така се збори, само да не пополниле места , па да не не им требаат повеќе. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 17:07 | |
| - ZokiFifty напиша:
- JKD напиша:
- ZokiFifty напиша:
Според мене да,пошто како што кажаа,и пред некоја година имаше избори(мислам 2013) па пак имаше конкурс... Според многу луѓе е да, така се збори, само да не пополниле места , па да не не им требаат повеќе.
Мислиш пред време да пополнат места за конкурсот што би бил октомври-ноември ? или мислиш места за МВР па да не им требаат веќе луѓе ? | |
|
| |
ZokiFifty
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 17:39 | |
| - JKD напиша:
- ZokiFifty напиша:
- JKD напиша:
- ZokiFifty напиша:
Според мене да,пошто како што кажаа,и пред некоја година имаше избори(мислам 2013) па пак имаше конкурс... Според многу луѓе е да, така се збори, само да не пополниле места , па да не не им требаат повеќе.
Мислиш пред време да пополнат места за конкурсот што би бил октомври-ноември ? или мислиш места за МВР па да не им требаат веќе луѓе ? Мислам на места за во МВР па да не им требаат веќе луѓе,бидејќи ако има 4 ке биде по ред. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 7/6/2015, 17:40 | |
| И те како им требаат...тоа е сигурно.Посебно по единиците,пошто не влагаат сите во единиците од сите конкурси.. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|