Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 67 ... 84  Next
АвторПорака
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

Конкурси за вработување во МВР - Page 50 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 1:08

Rashid напиша:
@ smrtnik - друже ти ако си таму тогаш си тотално неиформиран или пак тој што ти дава инфо е.

@ JKD - книшка немам. братучед на мајка ми ми посреди да влезам. Во МВР работи човекот. Иначе идев работев летно време по Грција и Италија на берења секое лето во последните 4 години. Али ситуацијата дома не ми ја разбираш, а и немам апсолутно никаква причина да ти објаснувам нели Smile .

И сепак сите се јаки онлајн, на дело 95% ги нема. Така да неможеш да се буниш зошто е вака зошто е така, едноставно е и  тоа е тоа, ако ти се допаѓа ќе останеш и ќе чекаш сами да испаднат, ако не ќе се степаш и ќе си леташ од центарот.

далеку од тоа дека ти знам какко ти е дома,уште помалку дека треба да ми објаснуваш.Само ти кажав што не ми е јасно,ем едвај чекаш да бегаш од тука,ем си на конкурсот...тие две работи едноставно не ми идат во главава.Пошто ти викам,за тие 13 месеци што ќе ги седиш таму и трпиш секакви срања,нема да донесеш ни денар дома,а можеш да ги работиш на друго место и да заработиш за да фатиш кидавела од државава,пошто очигледно си само за тоа таму,да земеш неколку плати и да дадеш отказ.

Не можам да зборам што и како,кога би дошло време би виделе,мада да ми пее апла учк на јадење,ќе јаде шамар у најмала рака.Да го гледам и слушам тоа,ќе се разочарам тотално...ама да се надеваме дека си "сонувал" Very Happy
Вратете се на почетокот Go down
Rashid

Rashid

Број на мислења : 80

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 1:12

JKD напиша:

не ми е јасно,ем едвај чекаш да бегаш од тука,ем си на конкурсот...тие две работи едноставно не ми идат во главава.Пошто ти викам,за тие 13 месеци што ќе ги седиш таму и трпиш секакви срања,нема да донесеш ни денар дома,а можеш да ги работиш на друго место и да заработиш за да фатиш кидавела од државава,пошто очигледно си само за тоа таму,да земеш неколку плати и да дадеш отказ.

Не е за неколку месеца. Минимум 3-4 години бидејќи како што кажав имам малолетни браќа кои се основно одд. Неможам да ги напуштам со 1 родител туку така оп да ме снема. Мислам дека ме сфати сега.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 1:15

Rashid напиша:
JKD напиша:

не ми е јасно,ем едвај чекаш да бегаш од тука,ем си на конкурсот...тие две работи едноставно не ми идат во главава.Пошто ти викам,за тие 13 месеци што ќе ги седиш таму и трпиш секакви срања,нема да донесеш ни денар дома,а можеш да ги работиш на друго место и да заработиш за да фатиш кидавела од државава,пошто очигледно си само за тоа таму,да земеш неколку плати и да дадеш отказ.

Не е за неколку месеца. Минимум 3-4 години бидејќи како што кажав имам малолетни браќа кои се основно одд. Неможам да ги напуштам со 1 родител туку така оп да ме снема. Мислам дека ме сфати сега.
Океј,ти посакувам среќа,и да останеш тука Wink
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 9:23

Rashid напиша:
JKD напиша:

Со срека на конкурсот,
И во животот од срце .
толку од мене.

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 12:33

E toa se vika heroj.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 12:41

MISFIT напиша:
E toa se vika heroj.
koe ?
Panter

Број на мислења : 452

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 15:34

toa sto se zrtvuva za najblsikite i ne gi ostava vo kalta e toa e heroj!
koj ne videl ne znae mozam da go zvatam covekot i negovata situacija i ne bistrete mnogu so sreka i se najubavo da si uspees vo zivotot teraj
ic k..  da ne te boli koj ovde na forum sto pisi realnosta vo drzvatata ni e takva.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 17:06

Panter напиша:
toa sto se zrtvuva za najblsikite i ne gi ostava vo kalta e toa e heroj!
koj ne videl ne znae mozam da go zvatam covekot i negovata situacija i ne bistrete mnogu so sreka i se najubavo da si uspees vo zivotot teraj
ic k..  da ne te boli koj ovde na forum sto pisi realnosta vo drzvatata ni e takva.

Секој што работи е херој,за разлика од некој што не работи и јаде гомна,јас само го прашав зошто баш таа професија кога има милион други,ако целта за влез во мвр му била исклучително пари,за да собере за да избега од овде.
икс

икс

Број на мислења : 81

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyСаб 6 Јун - 19:35

Rashid напиша:
Многу работи се случија во Ц.О. после Куманово. Шипињата на глас пееле учк учк во бистрото за време на натпревари од ЛШ, по ходници, слики по Х мрежи со споменици и ознаки од учк , се чуствуваат многу силни сега...и знаете што? НИКОМУ НИШТО, никакви реакции ни санкции од управата. Резил најголем...
Има решение за овие, а тоа е:сабајле на смотра командирот коа ке праша има ли некој проблем,вие викате ИМА.Еден да збори ама сите да го паддржат на писта,да слушаат сите шипиња од советник до курсист.Кога ке видат дека 300 и нешо курсисти се сложни, ке си ги свиткаат опашките.Ова го зборам од лично искуство, кога служев војска имавме сличен проблем со суштествава.Шо е најбитно, треба да сте единствени и да се држите ако се буни 1,2,3, курсисти може да ве обвинат за национализам,ширење нетрпеливостпа, за лигавење нив ги бива , ама брат не може да обвинуваат 300 души ако се побунат зашто суштествава се понашаат како кромањонци!
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 EmptyНед 7 Јун - 1:16

Епа тоа е проблемот,а ако не се сложни тие идни полицајци и специјалци,и ако не се држат заб за заб,утре ќе треба да идат у акција нема никој да има доверба во тој позади него и тој пред него...300 души нека иде нека избрка некој...и да им бапнат казни на тие 3-4 души што ќе работат,какви и да се казните,сите нека ги работат,ако се склекови сите нека праат склекови ако се трчање сите нека трчаат...па нека гледаат и нека се чудат.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 50 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 50 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 67 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР