| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 30/4/2015, 22:06 | |
| - gunner напиша:
- Може некој подетално да ми објасни, секако доколку е во можност, на кој начин се одвива селекцијата за ЕСЗ бидејќи еден дечко од кај мене доста се спремаше, но на селекцијата сега се откажал но не знам зашто поточно. Фала многу однапред..
Би сакал да можев, ама немам конкретни информации. Погледни го видеото од селекцијата во 2001, најверојатно нема некои големи промени во селекцијата. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 30/4/2015, 22:45 | |
| Слабо поднесува некој да го ебе у здрав мозок значи ;D | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 1/5/2015, 02:02 | |
| - Спенсер напиша:
- Слабо поднесува некој да го ебе у здрав мозок значи ;D
Што сакаш да кажеш ? | |
|
| |
Спенсер
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 1/5/2015, 19:38 | |
| | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 3/5/2015, 22:18 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 4/5/2015, 00:57 | |
| И јас знам варијанта на бСН како пример ти си на 3-ти кат и инструкторот вика симни се до приземје, види дали сум таму и врати се да ми кажеш. Логичен одговор би бил "кој те е*е", ама од тебе се очекува да кажеш "да господине!" и да трчаш надоле. Јебига командна структура, ама така е со причина... |
|
| |
ZokiFifty
Број на мислења : 14
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 4/5/2015, 17:47 | |
| Има ли муабети за конкурс као што се слушаа минативе години пред да пуштат , дали ке пуштат и годинава или годинава ништо од конкурс? | |
|
| |
Спенсер
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 4/5/2015, 18:01 | |
| - ZokiFifty напиша:
- Има ли муабети за конкурс као што се слушаа минативе години пред да пуштат , дали ке пуштат и годинава или годинава ништо од конкурс?
Јас од неколкумина наслушнав дека ќе има. | |
|
| |
ZokiFifty
Број на мислења : 14
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 4/5/2015, 18:54 | |
| - Спенсер напиша:
- ZokiFifty напиша:
- Има ли муабети за конкурс као што се слушаа минативе години пред да пуштат , дали ке пуштат и годинава или годинава ништо од конкурс?
Јас од неколкумина наслушнав дека ќе има. И јас така слушнав, па викам да видиме дали и некој друг има информации, да се надеваме дека ќе има | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |