Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 63 ... 84  Next
АвторПорака
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty30/4/2015, 22:06

gunner напиша:
Може некој подетално да ми објасни, секако доколку е во можност, на кој начин се одвива селекцијата за ЕСЗ бидејќи еден дечко од кај мене доста се спремаше, но на селекцијата сега се откажал но не знам зашто поточно. Фала многу однапред.. Cool

Би сакал да можев, ама немам конкретни информации. Погледни го видеото од селекцијата во 2001, најверојатно нема некои големи промени во селекцијата.

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty30/4/2015, 22:45

Слабо поднесува некој да го ебе у здрав мозок значи ;D Very Happy
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty1/5/2015, 02:02

Спенсер напиша:

Што сакаш да кажеш ?
Спенсер

Спенсер

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty1/5/2015, 19:38

JKD напиша:
Спенсер напиша:

Што сакаш да кажеш ?

Сакам да кажам дека додека ти тука прајш склекови и ползиш низ калта, девојка ти е у кревет со некој лепотан ;D Very Happy И дека си глупа амеба без мозок.. ај оди види дали сум на врвот на ридот, и врати се да ми кажеш. Smile ;D Very Happy Very Happy Very Happy
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty3/5/2015, 22:18

Спенсер напиша:
JKD напиша:
Спенсер напиша:

Што сакаш да кажеш ?

Сакам да кажам дека додека ти тука прајш склекови и ползиш низ калта, девојка ти е у кревет со некој лепотан ;D Very Happy И дека си глупа амеба без мозок.. ај оди види дали сум на врвот на ридот, и врати се да ми кажеш. Smile ;D Very Happy Very Happy Very Happy
Немој вака ниско по земја .

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty4/5/2015, 00:57

И јас знам варијанта на бСН како пример ти си на 3-ти кат и инструкторот вика симни се до приземје, види дали сум таму и врати се да ми кажеш. Логичен одговор би бил "кој те е*е", ама од тебе се очекува да кажеш "да господине!" и да трчаш надоле. Јебига командна структура, ама така е со причина...
ZokiFifty

Број на мислења : 14

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty4/5/2015, 17:47

Има ли муабети за конкурс као што се слушаа минативе години пред да пуштат , дали ке пуштат и годинава или годинава ништо од конкурс?
Спенсер

Спенсер

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty4/5/2015, 18:01

ZokiFifty напиша:
Има ли муабети за конкурс као што се слушаа минативе години пред да пуштат , дали ке пуштат и годинава или годинава ништо од конкурс?

Јас од неколкумина наслушнав дека ќе има.
ZokiFifty

Број на мислења : 14

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty4/5/2015, 18:54

Спенсер напиша:
ZokiFifty напиша:

Јас од неколкумина наслушнав дека ќе има.

И јас така слушнав, па викам да видиме дали и некој друг има информации, да се надеваме дека ќе има
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty4/5/2015, 20:00

ми се полни душава кога читам вакви работи,иако се рекла-казала,бидејќи никој не знае со точност...но дека може да има шушкања,може,бидејќи тоа бара голема организација па може да се претпоставува.. vojnik vesel jupii
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 42 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 42 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 63 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР