| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 14:39 | |
| Другарче јас убаво ти викав без врски се ти е џабе ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 16:33 | |
| - JKD напиша:
- мене не ми се јавија,така да јбг тоа е...
со среќа на сите останати Млад си ке имаш уште шанси , ако има други конкурси барај не врски сајли барај , беше и виде самиот какви поминуваат КОга зборев јас дека е таква работата тука на форумов сите сеир ми мававте ко демек се преценувам , не си само ти спремен и сл. ти вика млад си ке има уште шанси ,можеш и војска да си служиш ке има уште еден селективен нај веројатно на почеток на другата година ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 17:00 | |
| знам брат,и јас мислев искрено дека претеруваш со критиките...АМА...видов.
најверојатно ќе служам војска,само за да имам чокер во рака,а и запишав факултет,на безбедност,ќе го терам и него па ќе видиме... | |
|
| |
gunner
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 17:09 | |
| се опаметија малку ова општинскиве комитети ете почнаа да даваат привилегија на постарите дечки што конкурираа | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 17:12 | |
| хахаха многу паметно...се "прекрстиле" и влегле... | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 17:21 | |
| - gunner напиша:
- се опаметија малку ова општинскиве комитети ете почнаа да даваат привилегија на постарите дечки што конкурираа
Значи навистина браво за општинските комиети ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
икс
Број на мислења : 81
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 20/8/2015, 22:59 | |
| - JKD напиша:
- знам брат,и јас мислев искрено дека претеруваш со критиките...АМА...видов.
најверојатно ќе служам војска,само за да имам чокер во рака,а и запишав факултет,на безбедност,ќе го терам и него па ќе видиме... Шо ѓаол те терал да се запишуваш на тој факултет? | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| |
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/8/2015, 00:02 | |
| - икс напиша:
- JKD напиша:
- знам брат,и јас мислев искрено дека претеруваш со критиките...АМА...видов.
најверојатно ќе служам војска,само за да имам чокер во рака,а и запишав факултет,на безбедност,ќе го терам и него па ќе видиме... Шо ѓаол те терал да се запишуваш на тој факултет? ме влече тоа,сакам да го учам тоа.Иако бев каша ученик во средно,али сепак,ќе пробам. Зашто ? | |
|
| |
wezzy
Број на мислења : 6
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/8/2015, 00:41 | |
| Само четврток и петок се интервјуата? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|