| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+28BABUN trpe grozni MarkoMKD Macedonian09 mstislav MakWarrior HoLfElDeR shady3 dzole Panter Iko loran11 Legija91 Mrshajnoski darkness kocov assasian РИС koki.skopje Зоран JKD Цане Alvar Smrtnikot Momak od Gjorce Генерал Macedonian Knight SIG 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 1/12/2014, 23:44 | |
| | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 2/12/2014, 00:19 | |
| Тепачка во Карпош 4, едно момче повредено Вечерва пред половина час, на улицата Разловечко Востание во скопската населба Карпош 4, се степале две групи момчиња, дознава Сител од местото на настанот. Родителите на децата како и нивнии другари очевидци, видно потресени сведочат дека избила тепачка помеѓу две момчиња од оваа населба кои биле нападнати од група момчиња од Чаир, поради сообраќаен прекршок направен од страна на момчињата од Чаир кои се обиделе со возило да влезат во спротивен правец во оваа еднонасочна улица. Едно 23-годишно момче со повреди е префрлено во Градската болница 8 септември, а неговиот 19-годишен брат даваше изјава пред полицајците за настанот. Повредениот имал посекотини по телото нанесени со остар предмет. Во моментов улицата Разловечко востание, во близина на Скопје сити мол е блокирана за сообраќај од страна на полицијата која врши увид. Присутни се и припадници на Специјалната полициска единица. Напаѓачите побегнале од местото и по нив се трага. Ситниот дожд ја брише крвта што остана на улицата после уште една крвава тепачка во главниот град. Повеќе информации ќе соопшти полицијата во текот на утрешниот ден во редовниот полициски билтен. http://sitel.com.mk/foto-tepachka-vo-karposh-4-edno-momche-povredenoПи**етини шиптарски. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Macedonian Knight
Број на мислења : 325
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 2/12/2014, 00:36 | |
| Само мртовечки одреди ништо повеќе. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 13:41 | |
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 13:58 | |
| Хубав е, ногу ме хареса. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 14:50 | |
| Сега Бугарите ќе ни се качат на глава. |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 15:29 | |
| Тоа онака, пошто у моментот не им текнува некоја поголема глупост... ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 16:44 | |
| Аман бе што ви смета сега па грбов ? какви бугари,кога се знае дека лавот е заштитен знак на Македонците,од Филип,Александар Велики,разловечко,илинденско востание,каква врска имаат бугарите ? ај да сфатам у бугарија да го зборат тоа татарите,ама ние бре Македонци да хејтате и да зборите глупости,не разбирам ?! што ген ќе беше ова модерниов Македонец да плука по се што е Македонско стварно не знам. Уште па читам по фб,викаат абе да не беше празен буџетот,немаше да им текне.Да,ова ќе биде значајна инфузија за буџетот на Македонија,немаат други мерки за да ја полнат касата па им текна еј ај грб ќе мењаме ? Кажаа дека нема да биде задолжително менувањето на пасоши и лични карти,туку кога ќе ти истече,пример 2050та,ќе ти го сменат они,ако сака некој сам иницијативно да си смени пасош и лична карта ќе си плати за тоа,наводно симболично,али тоа ако сака и кој сака.Или па тресат глупости,еј ова го измислија за да ја сокријат бедата и сиромаштијата тој што нема пари за леб го заболе и за грб и за химна и за споменици,а беда и сиромаштија има сегде,не ја сфаќам логиката на тоа,дека го направиле за да сокријат нешто. Единствено што може да испадне е да пукне бомбата на Заев,па со ова сакаат да се искупат кај народот кој ја сака државата и си го сака своето,бидејќи нели било поврзано на етничка линија,таа фамозна бомба. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 16:56 | |
| ЈКД ајде вака. Јас се сметам за патриот и човек кој си ја сака државата. Уште си млад но не сум и јас многу постар од тебе. Она што можам да ти кажам е дека сум многу поискусен. За релативно млад човек видов и поминав многу. За Македонија сум бил секаде и секогаш кога е потребно. Сум правел се и сешто во име на патриотизмот и државата. И иако бев изигран на најподол начин сеуште си ја сакам државата ( не системот ). И после се повторно сум тука за Македонија. Она што можам да ти кажам е дека НЕ МИ СЕ ДОПАЃА грбот затоа што сето ова е една голема бламажа и занимација на народот. Иако одбегнував да обрнувам внимание на ова ти го пишав за да ти посочам дека не е се така како што изгледа. За ова прашање веќе не коментирам. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 6/12/2014, 17:07 | |
| - Генерал напиша:
- ЈКД ајде вака. Јас се сметам за патриот и човек кој си ја сака државата. Уште си млад но не сум и јас многу постар од тебе. Она што можам да ти кажам е дека сум многу поискусен. За релативно млад човек видов и поминав многу. За Македонија сум бил секаде и секогаш кога е потребно. Сум правел се и сешто во име на патриотизмот и државата. И иако бев изигран на најподол начин сеуште си ја сакам државата ( не системот ). И после се повторно сум тука за Македонија. Она што можам да ти кажам е дека НЕ МИ СЕ ДОПАЃА грбот затоа што сето ова е една голема бламажа и занимација на народот. Иако одбегнував да обрнувам внимание на ова ти го пишав за да ти посочам дека не е се така како што изгледа. За ова прашање веќе не коментирам.
Браво за тебе и секоја чест. А зошто не ти се допаѓа ? и што значи тоа,дека не треба никогаш да се смени грбот или што ? кога според тебе треба ? кога сите ќе имаат плата 1500 евра,стан,куќа и викендица и фирма ?Не ја сфаќам таа логика дека е бламажа и занимација,матење на очи на народот ? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|