| ПЕП - Посебна единица на полицијата | |
|
+11tose JKD Alvar Зоран Momak od Gjorce Генерал SIG Smrtnikot alexmkd Legija91 Makbubi 15 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 11/11/2013, 22:58 | |
| - Smrtnikot напиша:
- tose напиша:
- има добри деца...иако физички се постигнува...психата е проблем секогаш,ама спремни се физички
Не знам колку има млад кадар во ПЕП, меѓутоа јас видов средовечни луѓе. Инаку психата не би требало да биде голем проблем со оглед на задачите кои ги имаат ПЕП.
Батка искрено едно ме чуди. Еве ја сцивил 100 дена да гледам нема да знам које спрене кој не значи за секунд не с егледа па кој да е. Пример. за ловци на приати Израелците освен препораки овде вршеле селекција 15 дена. Значи стручњаци па 15 дена. | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 11/11/2013, 23:00 | |
| - Зоран напиша:
- Smrtnikot напиша:
- tose напиша:
- има добри деца...иако физички се постигнува...психата е проблем секогаш,ама спремни се физички
Не знам колку има млад кадар во ПЕП, меѓутоа јас видов средовечни луѓе. Инаку психата не би требало да биде голем проблем со оглед на задачите кои ги имаат ПЕП.
Батка искрено едно ме чуди. Еве ја сцивил 100 дена да гледам нема да знам које спрене кој не значи за секунд не с егледа па кој да е. Пример. за ловци на приати Израелците освен препораки овде вршеле селекција 15 дена. Значи стручњаци па 15 дена. Да, знам за тоа. Ако прочита убаво, напишав дека не ги потценувам туку на прв поглед така ми делуваа. Инаку никаде не реков дека сум компетентен тоа да го проценам и потврдам. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 11/11/2013, 23:01 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Зоран напиша:
- Smrtnikot напиша:
- tose напиша:
Батка искрено едно ме чуди. Еве ја сцивил 100 дена да гледам нема да знам које спрене кој не значи за секунд не с егледа па кој да е. Пример. за ловци на приати Израелците освен препораки овде вршеле селекција 15 дена. Значи стручњаци па 15 дена. Да, знам за тоа. Ако прочита убаво, напишав дека не ги потценувам туку на прв поглед така ми делуваа. Инаку никаде не реков дека сум компетентен тоа да го проценам и потврдам. Не те критикува друже зборев во свое име. | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 12/11/2013, 11:48 | |
| Имам едно прашање...дали припадниците на ПЕП седат во касарна,како единица,или во станица во посебна униформа или пак извршуваат задачи на обичен плавец а по потреба облакаат маскирна униформа ? | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 12/11/2013, 12:59 | |
| - JKD напиша:
- Имам едно прашање...дали припадниците на ПЕП седат во касарна,како единица,или во станица во посебна униформа или пак извршуваат задачи на обичен плавец а по потреба облакаат маскирна униформа ?
Веќе ти пишав. Тоа се полицајци кои извршуваат секојдневни задачи ( обични плавци како што ги нарекуваш ) и во одредени ситуации се ангажираат за извршување на посебни задачи. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 12/11/2013, 21:16 | |
| - Генерал напиша:
- JKD напиша:
- Имам едно прашање...дали припадниците на ПЕП седат во касарна,како единица,или во станица во посебна униформа или пак извршуваат задачи на обичен плавец а по потреба облакаат маскирна униформа ?
Веќе ти пишав. Тоа се полицајци кои извршуваат секојдневни задачи ( обични плавци како што ги нарекуваш ) и во одредени ситуации се ангажираат за извршување на посебни задачи. ОК,фала,пошто некаде по темиве прочитав во стил-во таа и таа касарна се стационирани ПЕП,и помислив дека се разделени од обичните...фала. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 13/12/2013, 23:24 | |
| Златни ТАБ-71 ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 1/2/2014, 20:40 | |
| | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 19/7/2014, 22:06 | |
| | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата 4/8/2014, 16:24 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата | |
| |
|
| |
| ПЕП - Посебна единица на полицијата | |
|