Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

ПЕП - Посебна единица на полицијата

Go down 
+11
tose
JKD
Alvar
Зоран
Momak od Gjorce
Генерал
SIG
Smrtnikot
alexmkd
Legija91
Makbubi
15 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторПорака
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty
ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty11/11/2013, 22:58

Smrtnikot напиша:
tose напиша:
има добри деца...иако физички се постигнува...психата е проблем секогаш,ама спремни се физички
Не знам колку има млад кадар во ПЕП, меѓутоа јас видов средовечни луѓе. Инаку психата не би требало да биде голем проблем со оглед на задачите кои ги имаат ПЕП.
Батка
искрено едно ме чуди.
Еве ја сцивил 100 дена да гледам нема да знам које спрене кој не значи за секунд не с егледа па кој да е.
Пример.
за ловци на приати Израелците освен препораки овде вршеле селекција 15 дена.
Значи стручњаци па 15 дена.
Вратете се на почетокот Go down
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty11/11/2013, 23:00

Зоран напиша:
Smrtnikot напиша:
tose напиша:
има добри деца...иако физички се постигнува...психата е проблем секогаш,ама спремни се физички
Не знам колку има млад кадар во ПЕП, меѓутоа јас видов средовечни луѓе. Инаку психата не би требало да биде голем проблем со оглед на задачите кои ги имаат ПЕП.
Батка
искрено едно ме чуди.
Еве ја сцивил 100 дена да гледам нема да знам које спрене кој не значи за секунд не с егледа па кој да е.
Пример.
Да, знам за тоа. Ако прочита убаво, напишав дека не ги потценувам туку на прв поглед така ми делуваа. Инаку никаде не реков дека сум компетентен тоа да го проценам и потврдам.
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty11/11/2013, 23:01

Smrtnikot напиша:
Зоран напиша:
Smrtnikot напиша:
tose напиша:
Батка
искрено едно ме чуди.
Пример.
Да, знам за тоа. Ако прочита убаво, напишав дека не ги потценувам туку на прв поглед така ми делуваа. Инаку никаде не реков дека сум компетентен тоа да го проценам и потврдам.
Не те критикува друже зборев во свое име.
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty12/11/2013, 11:48

Имам едно прашање...дали припадниците на ПЕП седат во касарна,како единица,или во станица во посебна униформа или пак извршуваат задачи на обичен плавец а по потреба облакаат маскирна униформа ?
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty12/11/2013, 12:59

JKD напиша:
Имам едно прашање...дали припадниците на ПЕП седат во касарна,како единица,или во станица во посебна униформа или пак извршуваат задачи на обичен плавец а по потреба облакаат маскирна униформа ?
Веќе ти пишав. Тоа се полицајци кои извршуваат секојдневни задачи ( обични плавци како што ги нарекуваш ) и во одредени ситуации се ангажираат за извршување на посебни задачи.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty12/11/2013, 21:16

Генерал напиша:
JKD напиша:
Веќе ти пишав. Тоа се полицајци кои извршуваат секојдневни задачи ( обични плавци како што ги нарекуваш ) и во одредени ситуации се ангажираат за извршување на посебни задачи.
ОК,фала,пошто некаде по темиве прочитав во стил-во таа и таа касарна се стационирани ПЕП,и помислив дека се разделени од обичните...фала.
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty13/12/2013, 23:24

Златни ТАБ-71

ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 E0we

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty1/2/2014, 20:40

JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty19/7/2014, 22:06

ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Fxqu4o
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty4/8/2014, 16:24

ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Pep

ПишувањеПредмет: Re: ПЕП - Посебна единица на полицијата   ПЕП - Посебна единица на полицијата - Page 5 Empty

ПЕП - Посебна единица на полицијата
Вратете се на почетокот 
Страна 5 of 10Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Полициска единица „АЛФИ”
» ЕБР - Единица за Брзо Распоредување
» САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„
» ЕИП - Единица за интервентна полиција
» Хуманитарна единица