| 1. Пешадиска Бригада | |
|
+21Momak od Gjorce BoyfromKavadarci dzole Alvar Panter икс bucko123 Braveheart993 ESN AntiLigushi leopard РИС SIG Dejan N Зоран BABUN Smrtnikot JKD Генерал Legija91 Macedonian Knight 25 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 9/4/2015, 23:41 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 23/4/2015, 18:35 | |
| | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 23/4/2015, 19:17 | |
| Убава вежба со поубави слики/ ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 23/4/2015, 20:52 | |
| Одличнооо се гордеам со нашава пешадија на спремност и обученост.А за сликиве една 10 ка,посебно сликите каде војниците носат муниција за бмп-то и кога бмп пука. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| |
| |
ESN
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 23/4/2015, 22:57 | |
| На повеќе места сум ги фалел шкорпионите и леопардите.За мене тоа се дечки кои едноставно сакаат да носат чесно униформа физички спремни,борбено обучени,а и јас што имам гледано во касарната во штип немам коментар за дечките. ЕСН ми се на врвот,веднаш после нив се рб,трети ми се пешадијата шкорпионите и леопардите,и четврти ПЕП друго освен нив во мк ништо не признавам Свака част за сите дечки од единиците шо ги набројав се покажаа секаде каде што им дадоа задачи браво за нив ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 23/4/2015, 23:21 | |
| Како може така да кажеш,кога прво ЕСЗ е најстара единица кај нас,и како што гледам и од бивша ЈУ е меѓу најстарите(мислам дека само САЈ е постара од неа) и извршуваат најсложени задачи,а ебр се секаде буквално,од протести до граници и апсења,а ти види што збориш...алфа исто има огромен удел во безбедноста и мирот,посебно во Скопје,а сега ги формирале и во Охрид пред месец дена како што ми кажаа... | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 24/4/2015, 00:12 | |
| - JKD напиша:
- Како може така да кажеш,кога прво ЕСЗ е најстара единица кај нас,и како што гледам и од бивша ЈУ е меѓу најстарите(мислам дека само САЈ е постара од неа) и извршуваат најсложени задачи,а ебр се секаде буквално,од протести до граници и апсења,а ти види што збориш...алфа исто има огромен удел во безбедноста и мирот,посебно во Скопје,а сега ги формирале и во Охрид пред месец дена како што ми кажаа...
Imashe i vo Tetovo I Gostivar ama nekoj ljutenaj apritisoci i sega shto e kako e ne znam. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 24/4/2015, 01:11 | |
| - Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Како може така да кажеш,кога прво ЕСЗ е најстара единица кај нас,и како што гледам и од бивша ЈУ е меѓу најстарите(мислам дека само САЈ е постара од неа) и извршуваат најсложени задачи,а ебр се секаде буквално,од протести до граници и апсења,а ти види што збориш...алфа исто има огромен удел во безбедноста и мирот,посебно во Скопје,а сега ги формирале и во Охрид пред месец дена како што ми кажаа...
Imashe i vo Tetovo I Gostivar ama nekoj ljutenaj apritisoci i sega shto e kako e ne znam. Горде во емисиите алфа акција кажа дека ги има само во Скопје пошто е најголем град и според анализи тука се дешавале најмногу криминали,но ете пред некој ден ми кажаа дека и во Охрид ги формирале,мал дел било од СК(веројатно инструктори) а останатото од Охрид. | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада 24/4/2015, 10:24 | |
| Џкд другарче како што кажав горе тие што ги спомнав.Освен нив никои други ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: 1. Пешадиска Бригада | |
| |
|
| |
| 1. Пешадиска Бригада | |
|