| Војник по договор - работа | |
|
+17Спенсер РИС икс Macedonian Knight PatriotMakedonski JKD Stamenov Smrtnikot Iko Alvar Генерал Зоран SIG tonin Desperado Momak od Gjorce AlexGreat 21 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Stamenov
Број на мислења : 58
| Предмет: Војник по договор - работа 17/5/2015, 11:15 | |
| Момци знае некој кога ќе има нов конкурс за професионални војници?? ______________________ Воената победа се завршува со карневал во црнина...!!!!
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 17/5/2015, 12:54 | |
| - Stamenov напиша:
- Момци знае некој кога ќе има нов конкурс за професионални војници??
Септември-октомври,за ПСО и пв | |
|
| |
PatriotMakedonski
Број на мислења : 3
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 24/5/2015, 00:03 | |
| Ако може да ми објасните што е тоа Професионален војник ? Се извинувам поради моето незнаење, јас имам само 14 години и имам огромна желба да станам војник | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 24/5/2015, 00:34 | |
| - PatriotMakedonski напиша:
- Ако може да ми објасните што е тоа Професионален војник ?
Се извинувам поради моето незнаење, јас имам само 14 години и имам огромна желба да станам војник Тоа е кога засноваш работен однод во војска. Дали ме разбра. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
PatriotMakedonski
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 24/5/2015, 09:01 | |
| - Зоран напиша:
- PatriotMakedonski напиша:
Се извинувам поради моето незнаење, јас имам само 14 години и имам огромна желба да станам војник Тоа е кога засноваш работен однод во војска. Дали ме разбра. Те разбрав. Да те прашам само кога има уписи во арм ? Дали се на одредено време или кога тие ќе посакаат ? | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 24/5/2015, 12:17 | |
| - PatriotMakedonski напиша:
- Зоран напиша:
Се извинувам поради моето незнаење, јас имам само 14 години и имам огромна желба да станам војник Тоа е кога засноваш работен однод во војска. Дали ме разбра. Те разбрав. Да те прашам само кога има уписи во арм ? Дали се на одредено време или кога тие ќе посакаат ? Od vreme na vreme koga ima potreba. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
PatriotMakedonski
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 24/5/2015, 19:29 | |
| - Зоран напиша:
- Зоран напиша:
Се извинувам поради моето незнаење, јас имам само 14 години и имам огромна желба да станам војник Тоа е кога засноваш работен однод во војска. Дали ме разбра. Те разбрав. Да те прашам само кога има уписи во арм ? Дали се на одредено време или кога тие ќе посакаат ? Od vreme na vreme koga ima potreba. ок фала | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 24/5/2015, 19:31 | |
| Млад си и ова е чесна професија ! прашувај што те интересира ке ти кажаеме колку што знаеме. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Војник по договор - работа 10/9/2015, 21:26 | |
| Јас да прашам едно амбициозно прашање. Како професионален војник, какви се можностите за продолжување на образованието? Под услов да си со средно гимназиско. Има некои обуки или па Воена Академија се запишува за да се слуша паралелно со работа? Сакам да знам ако станам ПФВ, дали ќе останам со средно или има отворени врати... |
|
| |
Stamenov
Број на мислења : 58
| Предмет: Војник по договор - работа 13/1/2016, 17:51 | |
| Da ne znae nekoj koga ina nov konkurs za pfv ??? ______________________ Воената победа се завршува со карневал во црнина...!!!!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војник по договор - работа | |
| |
|
| |
| Војник по договор - работа | |
|