| Морнарички Фоки - NAVY SEAL | |
|
+8Smrtnikot marinium beowulf Alvar Зоран darkness SIG Генерал 12 posters |
|
Автор | Порака |
---|
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Морнарички Фоки - NAVY SEAL 23/5/2013, 01:33 | |
| А дали постои званичен јавен документ на кој се објавени имињата на специјалците кои учествувале во акцијата кога е убиен Бин Ладен, за да може да се потврди дека навистина 23ца од нив загинале во несреќни случаи? Кој би сакал да ги ликвидира тие специјалци и зошто? Јас многу во тие теории на заговор не верувам. Мене поверојатно ми е дека многу од тие семејства на несреќата на своите загинати роднини, сакаат дебело да профитираат со тоа што тврдат дека баш нивниот син/внук/сопруг/брат....бил во тимот кој го ликвидирал Бин Ладен. | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Морнарички Фоки - NAVY SEAL 23/5/2013, 01:37 | |
| Абе чим се бунат фамилиите на загинатите вверојатно оваа приказна држи вода. Башка имаат причини да ги ликвидираат..некои почнаа книги да пишуваат...постои можност да оддадат било каква информација за ликвидацијата што не би била поволна по владата на САД така да...замолчи ги и мирна глава, никој ништо нема да каже. Којзнае која е вистинската причина... | |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Морнарички Фоки - NAVY SEAL 23/5/2013, 01:56 | |
| Незнам од што би се плашеле што војниците би можеле да кажат, а тоа да е неповолно по политиката на САД....можеби ако војниците имаат некои снимки каде го силуваат и мачат Бин Ладен. Ако некој знае нешто повеќе, и ако таа информација во случај јавно да се објави може да биде штетна по политиката на САД, тоа сигурно не се обичните специјалци. Самиот факт што акцијата беше black ops и фактот што тоа САД не го негираа, мене не ми изгледа како мотив да ги ликвидираат припадниците на тимот. - Frogfoot напиша:
- Абе чим се бунат фамилиите на загинатите вверојатно оваа приказна држи вода
Тука лежи зајакот. Од каде да знаеме дека тие фамилии што се бунат, баш нивниот роднина што загинал во некој несреќен случај при тренинг или акција, бил припадник на тимот кој го убил ОБЛ. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Морнарички Фоки - NAVY SEAL 11/8/2013, 11:25 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
marinium
Број на мислења : 3
| Предмет: адасд 21/8/2013, 14:20 | |