| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+20glorijamk Gero Iko filip555 kocov feniks Wolf meth Subzero Генерал shady3 AlexGreat Profesionalec Makedon tonin Momak od Gjorce Зоран Волчко SIG Alvar 24 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Волчко
Број на мислења : 88
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 21:57 | |
| Не крива ништо Македонија али 1 против 2 000 000 е невозможна мисија.Јас колку и да сакам да ги сменам работите колку и да сакам да направам разлика кога останатиот народ се кукавици офци со исперен мозок што не разбират не е важна партијата тука државата ништо нема да направам.Човек треба да знае кога да се бори,а кога да ја одседи битката. ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 22:08 | |
| Ни се повторува Косовското сценарио од 80-ти и 90-ти... но овај пат со сесрдна помош од "Македонскиот" фактор. Нашиве денеска ко попчиња си изгласаа славење на Албанско знаме на територија на цела држава. Па уште лути што имало некој против, го бранеа истово пожестоко од пратениците албанци. | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 22:43 | |
| AIRLIJA | |
|
| |
Wolf
Број на мислења : 115
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 22:54 | |
| bravo za dpmne i za sds,izgleda na pogresna strana pukavme vo 2001 | |
|
| |
Волчко
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 23:25 | |
| За во 2001 не е пукано на погрешна страна али сега треба да почне по нив да се пука. ахахаха ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Makedon
Број на мислења : 158
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 23:46 | |
| Е мој македонски народе, ти само ќути си, немој случајно глава да си кренал!! Кога имаш политичари кои не мислат на тебе туку како да останат во удобните фотељи, и што сеа коа ќе дојдат избори нели ќе се прават блиски и секогаш со народот!! Не знам што друго да кажам ми се плаче најискрено, не гледам оптимизам за нас туку само патење и наведната глава!!! Еј алоо славење на 100 години албанско знаме!!! Што има да славиме знаме на туѓа држава, а да не заборавиме пред недела дена гореше нашето во Албанија и Косово | |
|
| |
Makedon
Број на мислења : 158
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/3/2012, 23:54 | |
| | |
|
| |
Волчко
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/3/2012, 00:01 | |
| Ма не јас одамна знам дека нашата држава само во пропаст иде залудно е да му објасниш на народот кога се заслепени од лагите на политичарите затоа не се ни замарам со политика,а најмалце сакам да слушам за тоа.Затоа тука и намалувам да идам бидејќи само повеќе се нервирам оти ова е празен муабет ништо не се реализира.Поздрав од мене одам на одмор ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/3/2012, 00:45 | |
| | |
|
| |
Волчко
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/3/2012, 01:00 | |
| Има разлика од патриотите од 1903 и "патриотите" денес само тоа да го знаете ! Последен пост. Се најубаво ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|