| Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки | |
|
+15m-r.niceguy leopard Birac shady3 alexmkd mojsejko su50fighter Зоран Momak od Gjorce Legija91 Goran Apostoloski Генерал Zajcef beowulf SIG 19 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 11/1/2017, 13:02 | |
| - Alvar напиша:
- Тие се израелски ако не се лажам?
Да Израелски се. На сликите се гледа оштетен затворач. Од една од нив е. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 11/1/2017, 13:04 | |
| Кое егзотично оружје се ти поминало низ раце на бродов | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11127
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 12/1/2017, 21:18 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 12/1/2017, 22:07 | |
| - Генерал напиша:
- Alvar напиша:
- Тие се израелски ако не се лажам?
Да Израелски се. На сликите се гледа оштетен затворач. Од една од нив е. AKo general ne e Stojance A. kloci site od forum da mi mavaat. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 12/1/2017, 22:11 | |
| Неколку пати пиша чоекот дека не е. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 12/1/2017, 23:20 | |
| Зоки и сите на форумов. Имам голема почит кон Генералот Стојанче Ангелов а и моите принципи не ми дозволуваат да се претставувам лажно од било која причина. Сметам дека имам доволно знаење и способности да не морам да злоупотребувам нечиј идентитет за да ја добијам вашата почит. Уште еднаш: Јас не сум Генералот Ангелов. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 13/1/2017, 00:38 | |
| Си ја зеде бељата со никот и анти-пиратскиов ангажман. Мислам крајно време е да стаиш барем едно Мајор позади Генералскиот чин. Да нема забуни со Ген. СА. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 13/1/2017, 09:21 | |
| Samo se sheguvav za toa i onaa emocija koja ja stvaat 15 godishnici, ne cickovci od 46 godini , koi ne si ja izlekuvale pasijata za pushki od naj mala vozrast. Izvinete za off Topic . A sega seriozno SIG -550 se vrka na palubata ? ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 13/1/2017, 11:19 | |
| - Зоран напиша:
- Samo se sheguvav
za toa i onaa emocija koja ja stvaat 15 godishnici, ne cickovci od 46 godini , koi ne si ja izlekuvale pasijata za pushki od naj mala vozrast. Izvinete za off Topic . A sega seriozno SIG -550 se vrka na palubata ? Во компаниите за кои работам нема. Имаме: Browning, Saiga, Benelli, Norinko, SAR, FN-FAL, H&K... ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки 13/1/2017, 18:54 | |
| - Генерал напиша:
- Зоран напиша:
- Samo se sheguvav
za toa i onaa emocija koja ja stvaat 15 godishnici, ne cickovci od 46 godini , koi ne si ja izlekuvale pasijata za pushki od naj mala vozrast. Izvinete za off Topic . A sega seriozno SIG -550 se vrka na palubata ? Во компаниите за кои работам нема. Имаме: Browning, Saiga, Benelli, Norinko, SAR, FN-FAL, H&K... A FN-SCAR s i ja probal bosancite se otekoa od Falenje. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки | |
| |
|
| |
| Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки | |
|