Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Превозни средства во службите за безбедност

Go down 
+5
Legija91
Зоран
Генерал
Alvar
SIG
9 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
АвторПорака
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty13/12/2013, 20:38

JKD напиша:
Незнам што ви е проблемот ако кажете,доколку знаете,пошто форумов е ваљда за тоа.Или сакате да бидете интересни,незнам што е проблемот Smile
ЈКД
во мерката е вицот.
Едноставно некој работи не мора да се знаат.
А тие кој знат се должни да не је објавуваат.

Тука завршува муабетот ај сега некоја слика да ставиме од некое пунто да се држиме до темата.Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Police1

Последната промена е направена од Зоран на 13/12/2013, 20:45. Мислењето е променето 1 пати
Вратете се на почетокот Go down
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty13/12/2013, 20:44

Не сфаќај ништо лично. Она што сакаме да разбереш е дека некои работи не се за во јавност. Знам дека деталите се најинтересни но сепак нешто мора и да прескокнеме.

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty13/12/2013, 20:56

Генерал напиша:
Не сфаќај ништо лично. Она што сакаме да разбереш е дека некои работи не се за во јавност. Знам дека деталите се најинтересни но сепак нешто мора и да прескокнеме.

Добро бе друже не е некоја голема тајна,и онака ги гледаме кога искачаат,барем овие за пошта,ама никад немам загледано што им пишува на амблемот...али ок ајде така нека е Smile ништо спектакуларно не прашав Very Happy
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty13/12/2013, 21:36

JKD напиша:
Незнам што ви е проблемот ако кажете,доколку знаете,пошто форумов е ваљда за тоа.Или сакате да бидете интересни,незнам што е проблемот Smile

Другар, знам колку те нервира тоа што некои работи се третираат како тајни, но верувај ми дека се е со причина. Ова што го прашуваш, со оглед на бројот на грабежи кои се случува, мислам дека не е за јавност односно еве ни јас незнам но ни не сакам да знам. Некој можеби има тука што можеби да ја злоупотреби таа информација. Дали ме сфаќаш? И јас сакам многу детали да знам и иако некој тука ги знае едноставно не ги кажува поради тоа што во овие служби ПОСТОИ нешто што се вика OPSEC (Operations security) а со прекршувањето би загрозиле нечиј живот или позиција.

Тоа е тоа, едноставно неможеме се да знаеме.

Се надевам ќе разбереш и нема да му се лутиш на колегите или мене, и повторувам, те разбирам, и исто така и мене ме нервираат некои работи, но веројатно некој попаметен од нас го смислил тоа. Smile 
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty13/12/2013, 22:18

Frogfoot напиша:
JKD напиша:

Другар, знам колку те нервира тоа што некои работи се третираат како тајни, но верувај ми дека се е со причина. Ова што го прашуваш, со оглед на бројот на грабежи кои се случува, мислам дека не е за јавност односно еве ни јас незнам но ни не сакам да знам. Некој можеби има тука што можеби да ја злоупотреби таа информација. Дали ме сфаќаш? И јас сакам многу детали да знам и иако некој тука ги знае едноставно не ги кажува поради тоа што во овие служби ПОСТОИ нешто што се вика OPSEC (Operations security) а со прекршувањето би загрозиле нечиј живот или позиција.

Тоа е тоа, едноставно неможеме се да знаеме.

Се надевам ќе разбереш и нема да му се лутиш на колегите или мене, и повторувам, те разбирам, и исто така и мене ме нервираат некои работи, но веројатно некој попаметен од нас го смислил тоа. Smile 

Сфаќам све друже,и го подржувам тоа,но конкретно еве за поштиве,тие коли ги гледаме низ улициве,ако некој сака може и регистрациите да им ги запише,а и кога се товара робата,припадниците искачаат од возилата...сакам да кажам,ако тука некој каже нешто,тоа значи дека загледал подобро отколку јас,ништо посебно...а за све останато,во право сте Smile
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty21/12/2013, 21:50

Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Cigan-jpg

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty21/12/2013, 22:06

Нема слика.

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty21/12/2013, 22:47

Alvar напиша:
Нема слика.

Иста грешка од МАФ.

Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 3z6g

beowulf

Број на мислења : 765

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty24/12/2013, 17:41

Една стара и голема ѕверка која редовно ја гледам паркирана пред, ако не се лажам за името на институцијата, домот за Народна одбрана во Битола.

Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 315_zps930e1aae

Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 314_zpsfc0c484a
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty24/12/2013, 17:44

Овие се на Дирекцијата за заштита и спасување. Има еден и во Куманово.

ПишувањеПредмет: Re: Превозни средства во службите за безбедност   Превозни средства во службите за безбедност - Page 6 Empty

Превозни средства во службите за безбедност
Вратете се на почетокот 
Страна 6 of 9Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» ПВО средства на АРМ
» Минско експлозивни средства - МЕС
» Средства за упад во објекти
» Средства за сузбивање на демонстрации
» УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање