|
|
| ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|
+12Спенсер Alvar Momak od Gjorce assasian tose alexmkd Legija91 Smrtnikot JKD Зоран SIG Генерал 16 posters | |
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 18:10 | |
| Ќе го кажам ова сега и нема да објаснувам повеќе. Кој ќе сфати ќе сфати.
Во ситуација ( политичка ) како што е оваа никакви припреми и знаење нема да му помогнат никому. Партиска книшка, лепење плакати и ако тоа не е доволно нека си подготви поприлична сума на евра!
Жал ми е што го кажувам ова но моментално ситуацијата е таква. За подобро мора сами да се избориме.
______________________ Потта штеди крв!
| |
| | | JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 18:22 | |
| - Генерал напиша:
- Ќе го кажам ова сега и нема да објаснувам повеќе. Кој ќе сфати ќе сфати.
Во ситуација ( политичка ) како што е оваа никакви припреми и знаење нема да му помогнат никому. Партиска книшка, лепење плакати и ако тоа не е доволно нека си подготви поприлична сума на евра!
Жал ми е што го кажувам ова но моментално ситуацијата е таква. За подобро мора сами да се избориме.
Да Генерале,никаде не го успорив јас тоа,знам дека е така,но ете јас не лепам плакати,моиве имаат џат-пат некоја врска во полиција,ќе видиме колку ќе бидат спремни тие да помогнат.Но дека е филмање ако јас имам интерес за таа работа,ако вежбам и се спремам,и ако прашувам многу,или премногу,тоа јас не го гледам како филмање... | |
| | | Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 18:26 | |
| - JKD напиша:
- Генерал напиша:
Да Генерале,никаде не го успорив јас тоа,знам дека е така,но ете јас не лепам плакати,моиве имаат џат-пат некоја врска во полиција,ќе видиме колку ќе бидат спремни тие да помогнат.Но дека е филмање ако јас имам интерес за таа работа,ако вежбам и се спремам,и ако прашувам многу,или премногу,тоа јас не го гледам како филмање... Уште сега ќе ти кажам дека тие во МВР НЕМА да ти помогнат. Ниту некој ги прашува ниту ги слуша. Во делот со филмањето. Мораш да созрееш и да не ги сфаќаш работите премногу лично. Многупати до сега реагираш премногу бурно на советите од другите членови. Научи дека секој од нас има сопствен карактер и секој на различен начин го изкажува она што го мисли. Не можеш и не смееш да реагираш така. Најмалку ако сакаш да бидеш полицаец. ______________________ Потта штеди крв!
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 18:49 | |
| - Генерал напиша:
- JKD напиша:
- Генерал напиша:
Да Генерале,никаде не го успорив јас тоа,знам дека е така,но ете јас не лепам плакати,моиве имаат џат-пат некоја врска во полиција,ќе видиме колку ќе бидат спремни тие да помогнат.Но дека е филмање ако јас имам интерес за таа работа,ако вежбам и се спремам,и ако прашувам многу,или премногу,тоа јас не го гледам како филмање... Уште сега ќе ти кажам дека тие во МВР НЕМА да ти помогнат. Ниту некој ги прашува ниту ги слуша.
Во делот со филмањето. Мораш да созрееш и да не ги сфаќаш работите премногу лично. Многупати до сега реагираш премногу бурно на советите од другите членови. Научи дека секој од нас има сопствен карактер и секој на различен начин го изкажува она што го мисли. Не можеш и не смееш да реагираш така. Најмалку ако сакаш да бидеш полицаец. ОК,во право си,прифаќам...ќе видиме што ќе се случува,се надевам ќе сум активен на форумов и тогаш,па ќе кажам дали се исплатело филмањето или сум се покајал за тоа | |
| | | assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 20:05 | |
| кој знае кога ке ти искочи конкурс последнава година сосе овој последниот конкурс примија околу 700 -800 нови припадници ,а како што немапе подолго време конкурс пред тоа , сега ке видиме ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 20:33 | |
| - assasian напиша:
- кој знае кога ке ти искочи конкурс последнава година сосе овој последниот конкурс примија околу 700 -800 нови припадници ,а како што немапе подолго време конкурс пред тоа , сега ке видиме
Тоа и сакав да прашам,дали единствен начин за да влезеш во МВР,е да распишан таков конкурс,за 300-400 припадници ? нема друг начин ? освен врски,нормално... | |
| | | assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 10/2/2014, 13:41 | |
| - JKD напиша:
- assasian напиша:
- кој знае кога ке ти искочи конкурс последнава година сосе овој последниот конкурс примија околу 700 -800 нови припадници ,а како што немапе подолго време конкурс пред тоа , сега ке видиме
Тоа и сакав да прашам,дали единствен начин за да влезеш во МВР,е да распишан таков конкурс,за 300-400 припадници ? нема друг начин ? освен врски,нормално... епа друг начин нема , ке треба да чекаш конкурс ,ако нема конкурс џабе ти се врски,значи да се разбереме покрај твојата физичка спрема која си ја имаш на конкурс ти се потребни врски или партиска книшка за да велзеш како обичен полицаец џабе ти е ако немаш врски и милион склекови и стомачни направи , а ако нема конкурс ке чекаш ,џабе ти е и факултет за безбедност и сл. ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 10/2/2014, 17:40 | |
| - assasian напиша:
- JKD напиша:
- assasian напиша:
Тоа и сакав да прашам,дали единствен начин за да влезеш во МВР,е да распишан таков конкурс,за 300-400 припадници ? нема друг начин ? освен врски,нормално... епа друг начин нема , ке треба да чекаш конкурс ,ако нема конкурс џабе ти се врски,значи да се разбереме покрај твојата физичка спрема која си ја имаш на конкурс ти се потребни врски или партиска книшка за да велзеш како обичен полицаец џабе ти е ако немаш врски и милион склекови и стомачни направи , а ако нема конкурс ке чекаш ,џабе ти е и факултет за безбедност и сл. Јасно како ден...епа ништо,ако не успеам да влезам без јавен конкурс,тогаш ќе запишам одма факс,и ќе се спремам уште по јако,па кога направат конкурс направат... | |
| | | alexmkd
Број на мислења : 122
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 12/2/2014, 10:59 | |
| eden drugar mi kaza deka ke imalo vo juni nekade pak konkurs ova godiina od negova drugarka doznajl kolku e tocno neznam | |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 12/2/2014, 12:45 | |
| - alexmkd напиша:
- eden drugar mi kaza deka ke imalo vo juni nekade pak konkurs ova godiina od negova drugarka doznajl kolku e tocno neznam
Рано ми е тоа мене...имам уште 1 година цела средно | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
| |
| | | | ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |