Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

ЕИП - Единица за интервентна полиција

Go down 
+12
Спенсер
Alvar
Momak od Gjorce
assasian
tose
alexmkd
Legija91
Smrtnikot
JKD
Зоран
SIG
Генерал
16 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next
АвторПорака
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty
ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty9/2/2014, 18:10

Ќе го кажам ова сега и нема да објаснувам повеќе. Кој ќе сфати ќе сфати.

Во ситуација ( политичка ) како што е оваа никакви припреми и знаење нема да му помогнат никому. Партиска книшка, лепење плакати и ако тоа не е доволно нека си подготви поприлична сума на евра!

Жал ми е што го кажувам ова но моментално ситуацијата е таква. За подобро мора сами да се избориме.

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty9/2/2014, 18:22

Генерал напиша:

Во ситуација ( политичка ) како што е оваа никакви припреми и знаење нема да му помогнат никому. Партиска книшка, лепење плакати и ако тоа не е доволно нека си подготви поприлична сума на евра!

Жал ми е што го кажувам ова но моментално ситуацијата е таква. За подобро мора сами да се избориме.

Да Генерале,никаде не го успорив јас тоа,знам дека е така,но ете јас не лепам плакати,моиве имаат џат-пат некоја врска во полиција,ќе видиме колку ќе бидат спремни тие да помогнат.Но дека е филмање ако јас имам интерес за таа работа,ако вежбам и се спремам,и ако прашувам многу,или премногу,тоа јас не го гледам како филмање... Very Happy 
Вратете се на почетокот Go down
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty9/2/2014, 18:26

JKD напиша:
Генерал напиша:

Да Генерале,никаде не го успорив јас тоа,знам дека е така,но ете јас не лепам плакати,моиве имаат џат-пат некоја врска во полиција,ќе видиме колку ќе бидат спремни тие да помогнат.Но дека е филмање ако јас имам интерес за таа работа,ако вежбам и се спремам,и ако прашувам многу,или премногу,тоа јас не го гледам како филмање... Very Happy 

Уште сега ќе ти кажам дека тие во МВР НЕМА да ти помогнат. Ниту некој ги прашува ниту ги слуша.

Во делот со филмањето. Мораш да созрееш и да не ги сфаќаш работите премногу лично. Многупати до сега реагираш премногу бурно на советите од другите членови. Научи дека секој од нас има сопствен карактер и секој на различен начин го изкажува она што го мисли. Не можеш и не смееш да реагираш така. Најмалку ако сакаш да бидеш полицаец.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty9/2/2014, 18:49

Генерал напиша:
JKD напиша:
Генерал напиша:

Уште сега ќе ти кажам дека тие во МВР НЕМА да ти помогнат. Ниту некој ги прашува ниту ги слуша.

Во делот со филмањето. Мораш да созрееш и да не ги сфаќаш работите премногу лично. Многупати до сега реагираш премногу бурно на советите од другите членови. Научи дека секој од нас има сопствен карактер и секој на различен начин го изкажува она што го мисли. Не можеш и не смееш да реагираш така. Најмалку ако сакаш да бидеш полицаец.

ОК,во право си,прифаќам...ќе видиме што ќе се случува,се надевам ќе сум активен на форумов и тогаш,па ќе кажам дали се исплатело филмањето или сум се покајал за тоа Very Happy
assasian

assasian

Број на мислења : 304

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty9/2/2014, 20:05

кој знае кога ке ти искочи конкурс последнава година сосе овој последниот конкурс примија околу 700 -800 нови припадници ,а како што немапе подолго време конкурс пред тоа , сега ке видиме

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty9/2/2014, 20:33

assasian напиша:
кој знае кога ке ти искочи конкурс последнава година сосе овој последниот конкурс примија околу 700 -800 нови припадници ,а како што немапе подолго време конкурс пред тоа , сега ке видиме

Тоа и сакав да прашам,дали единствен начин за да влезеш во МВР,е да распишан таков конкурс,за 300-400 припадници ? нема друг начин ? освен врски,нормално...
assasian

assasian

Број на мислења : 304

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty10/2/2014, 13:41

JKD напиша:
assasian напиша:

Тоа и сакав да прашам,дали единствен начин за да влезеш во МВР,е да распишан таков конкурс,за 300-400 припадници ? нема друг начин ? освен врски,нормално...
епа друг начин нема , ке треба да чекаш конкурс ,ако нема конкурс џабе ти се врски,значи да се разбереме покрај твојата физичка спрема која си ја имаш на конкурс ти се потребни врски или партиска книшка за да велзеш како обичен полицаец џабе ти е ако немаш врски и милион склекови и стомачни направи , а ако нема конкурс ке чекаш ,џабе ти е и факултет за безбедност и сл.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty10/2/2014, 17:40

assasian напиша:
JKD напиша:
assasian напиша:

епа друг начин нема , ке треба да чекаш конкурс ,ако нема конкурс џабе ти се врски,значи да се разбереме покрај твојата физичка спрема која си ја имаш на конкурс ти се потребни врски или партиска книшка за да велзеш како обичен полицаец џабе ти е ако немаш врски и милион склекови и стомачни направи  , а ако нема конкурс ке чекаш ,џабе ти е и факултет за безбедност и сл.

Јасно како ден...епа ништо,ако не успеам да влезам без јавен конкурс,тогаш ќе запишам одма факс,и ќе се спремам уште по јако,па кога направат конкурс направат...
alexmkd

alexmkd

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty12/2/2014, 10:59

eden drugar mi kaza deka ke imalo vo juni nekade pak konkurs ova godiina od negova drugarka doznajl kolku e tocno neznam
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty12/2/2014, 12:45

alexmkd напиша:
eden drugar mi kaza deka ke imalo vo juni nekade pak konkurs ova godiina od negova drugarka doznajl kolku e tocno neznam

Рано ми е тоа мене...имам уште 1 година цела средно Very Happy
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 8 Empty

ЕИП - Единица за интервентна полиција
Вратете се на почетокот 
Страна 8 of 23Отиди на страна : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next
 Similar topics
-
» 1/72 AБ-212 Полиција МВР
» Гранична полиција
» Затворска полиција
» ПЕП - Посебна единица на полицијата
» Полициска единица „АЛФИ”