|
|
| ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|
+12Спенсер Alvar Momak od Gjorce assasian tose alexmkd Legija91 Smrtnikot JKD Зоран SIG Генерал 16 posters | |
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:07 | |
| | |
| | | assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:12 | |
| ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
| | | JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:14 | |
| | |
| | | Smrtnikot
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:23 | |
| Не би сфатил друже, ќе сфатиш само доколку го смениш мислењето, поточно кога ќе гледаш реално на работите. Како и да е, да не забегуваме од темата. Продолжи си со дискусијата, специјалецу. | |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:27 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Не би сфатил друже, ќе сфатиш само доколку го смениш мислењето, поточно кога ќе гледаш реално на работите. Како и да е, да не забегуваме од темата. Продолжи си со дискусијата, специјалецу.
Какво треба да ми е мислењето ? дека не треба да се надеваш дека ќе влезеш,да не се спремаш,и да си со муабетот кој што го прават 90% во државава,дека се е со врски и дека ако немаш партиска книшка џабе ти е ? Не сакам така да размислувам,па дури и да е вистина.А и да е така,што треба да правиш ? да дремеш дома,да сереш 24/7 и да чекаш од дома да те извадат и во униформа да те облечат ? Не,нема да размислувам така | |
| | | Smrtnikot
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:36 | |
| - JKD напиша:
- Smrtnikot напиша:
- Не би сфатил друже, ќе сфатиш само доколку го смениш мислењето, поточно кога ќе гледаш реално на работите. Како и да е, да не забегуваме од темата. Продолжи си со дискусијата, специјалецу.
Какво треба да ми е мислењето ? дека не треба да се надеваш дека ќе влезеш,да не се спремаш,и да си со муабетот кој што го прават 90% во државава,дека се е со врски и дека ако немаш партиска книшка џабе ти е ? Не сакам така да размислувам,па дури и да е вистина.А и да е така,што треба да правиш ? да дремеш дома,да сереш 24/7 и да чекаш од дома да те извадат и во униформа да те облечат ? Не,нема да размислувам така Ај разгледај убаво, па ќе видиш дека не правиш разлика меѓу поимите надеж и амбиција. Ај отвори очи и види ги сите теми што ги носиш надвор од соодветната дискусија со твоите глупости кои можеш да ги најдеш на нет ако не те мрзи да пребаруваш малку и да читаш. Ај кажи ми како тоа доаѓаш на форумот и влегуваш во конфликт со неколку членови на неколку теми? | |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 16:49 | |
| - Smrtnikot напиша:
- JKD напиша:
- Smrtnikot напиша:
Какво треба да ми е мислењето ? дека не треба да се надеваш дека ќе влезеш,да не се спремаш,и да си со муабетот кој што го прават 90% во државава,дека се е со врски и дека ако немаш партиска книшка џабе ти е ? Не сакам така да размислувам,па дури и да е вистина.А и да е така,што треба да правиш ? да дремеш дома,да сереш 24/7 и да чекаш од дома да те извадат и во униформа да те облечат ? Не,нема да размислувам така Ај разгледај убаво, па ќе видиш дека не правиш разлика меѓу поимите надеж и амбиција. Ај отвори очи и види ги сите теми што ги носиш надвор од соодветната дискусија со твоите глупости кои можеш да ги најдеш на нет ако не те мрзи да пребаруваш малку и да читаш. Ај кажи ми како тоа доаѓаш на форумот и влегуваш во конфликт со неколку членови на неколку теми? Па тоа нема никаква врска со филмање,како што ти кажуваш.Конкретно за овој муабет,ти го однесе во погрешна насока бидејќи ти ме исцитира и ми објасни дека сум уфилман,ама јас не сум го гледал тоа.Да,ги носам во погрешна насока бидејќи премногу прашувам.Влегувам во конфликт пак поради иста причина,бидејќи премногу прашувам.И,што е тука уфилмување ? | |
| | | assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 17:03 | |
| - JKD напиша:
- Smrtnikot напиша:
Какво треба да ми е мислењето ? дека не треба да се надеваш дека ќе влезеш,да не се спремаш,и да си со муабетот кој што го прават 90% во државава,дека се е со врски и дека ако немаш партиска книшка џабе ти е ? Не сакам така да размислувам,па дури и да е вистина.А и да е така,што треба да правиш ? да дремеш дома,да сереш 24/7 и да чекаш од дома да те извадат и во униформа да те облечат ? Не,нема да размислувам така Абе бе другар моли се да влезеш како обичен полицаец ,поточно бркај врски и тоа јаки пак ке речам ЈАКИ ,па после размислувај за Специјалец да станеш , твојата амбиција ,спремност , и љубов кон оваа работа и нашава Македонија тешко да се исполни по тој пат кој си го замилуваш (да се докажеш на физичка спремност ),тоа надвор од Македонијава ни наша ,добронамерен совет ти е ова ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
| | | Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 17:10 | |
| Момци смирете страсти, додека не дошле администраториве па да ве потеглат за уши малку. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2014, 17:29 | |
| - assasian напиша:
- JKD напиша:
- Smrtnikot напиша:
Какво треба да ми е мислењето ? дека не треба да се надеваш дека ќе влезеш,да не се спремаш,и да си со муабетот кој што го прават 90% во државава,дека се е со врски и дека ако немаш партиска книшка џабе ти е ? Не сакам така да размислувам,па дури и да е вистина.А и да е така,што треба да правиш ? да дремеш дома,да сереш 24/7 и да чекаш од дома да те извадат и во униформа да те облечат ? Не,нема да размислувам така Абе бе другар моли се да влезеш како обичен полицаец ,поточно бркај врски и тоа јаки пак ке речам ЈАКИ ,па после размислувај за Специјалец да станеш , твојата амбиција ,спремност , и љубов кон оваа работа и нашава Македонија тешко да се исполни по тој пат кој си го замилуваш (да се докажеш на физичка спремност ),тоа надвор од Македонијава ни наша ,добронамерен совет ти е ова
Абе сфаќам,ама не давам некој да кажува дека сум уфилман,поради тие работи.И јас пред се ми е во план да влезам како полицаец,да ги пројдам успешно тие провери,потоа таа една година во Идризово,да се вработам,да поминам 2 години па тек после да гледам за специјалец.Јас никаде не кажав,дека ќе станам специјалец преку ноќ,далеку од тоа.За врските сум свесен,но не значи тоа дека треба се да препуштиш на нив,и да ладиш стојко цело време,и потоа да се надеваш дека ќе влезеш,а кога нема да влезеш да сереш по цела држава и да ги враќаш новите генерации кои што се надежни дека ќе влезат,со муабет дека се уфилмани и дека се сеуште деца. | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
| |
| | | | ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|