| ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|
+12Спенсер Alvar Momak od Gjorce assasian tose alexmkd Legija91 Smrtnikot JKD Зоран SIG Генерал 16 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 16/2/2015, 20:57 | |
| - tose напиша:
- obicen defender preraboten vo mikei...ne e pogolem
Ne valjda deka ima nekakov oklop???? ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 16/2/2015, 21:15 | |
| ne si videl tri ne garantiraj ..inace nema oklop ama platvormata na krov..zatemneti stakla..nesto vo enterierot...takvi dorabotki ima osnovata e defender od tursko proizvodstvo..kako i da e ubavo izzgledaat...mokno..kako sto dolikuva na edinica | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 16/2/2015, 21:18 | |
| ЕСЗ реално најмногу заслужува такво нешто...не дека единиците треба да се шминкерски,ама ипак треба да се има некој стил..ама ај ваљда ќе ги опремат годинава | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 16/2/2015, 21:37 | |
| @JKD Не треба шминка доволно ја има шефицата и треба намена. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 16/2/2015, 21:46 | |
| - tose напиша:
- ne si videl tri ne garantiraj ..inace nema oklop ama platvormata na krov..zatemneti stakla..nesto vo enterierot...takvi dorabotki ima osnovata e defender od tursko proizvodstvo..kako i da e ubavo izzgledaat...mokno..kako sto dolikuva na edinica
Ако ја загледаш хаубта ке видиш појачуван со лим со текстура од Ладна Валавница . извинете за офф топик ...професионлна деформација работев со Години у циган стил така да знам и на кој валци е валан. ПОздрва до колегите од Циган( Mittal steel) ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 16/2/2015, 22:12 | |
| - JKD напиша:
- Мат црна боја се
Мене од далеку зелени ми личеа затоа така пишав |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 17/2/2015, 00:58 | |
| Дефинитивно моќно изгледа, многу ме изненади кога влезе во средно школо за време на голем одмор, прво помислив дека е на некој од "браќата" ама после сфативме за што се работи... |
|
| |
JKD
| |
| |
ace89
Број на мислења : 23
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 20/2/2015, 22:17 | |
| да да подмладени се има свежа крв | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 20/2/2015, 22:50 | |
| Би било добро ако каже некој дали имаат некоја селекција/обука ? нели кажаа дека ќе имале критериуми,селекција,обука,кога ја преименуваа ? знам дека досегашните имале,но вечином се припадници кои биле долги години во мвр,или специјални единици...а и во алфа акција кажа еден од главните дека сите припадници биле со 10 или 15 години + искуство односно работен однос во мвр.... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
| |
|
| |
| ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|